Hopp til hovedinnholdet

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)
SUNT OG GODT: Det er sunt å onanere. Hjerte og kretsløpet styrkes, kroppen utskiller lykkehormoner, stimulerer immunforsvaret positivt, opprettholder sexlysten og reduserer angst og depresjoner.

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Offentlig og kvalitetssikret
Gutt med buksene nede (colourbox.com)
SUNT OG GODT: Det er sunt å onanere. Hjerte og kretsløpet styrkes, kroppen utskiller lykkehormoner, stimulerer immunforsvaret positivt, opprettholder sexlysten og reduserer angst og depresjoner.

Kåthet

Når man kommer i puberteten lages det blant annet et hormon som heter testosteron. Dette hormonet er viktig for blant annet seksuell lyst eller kåthet. Jenter har omlag 1/10 av mengden testosteron som gutter har. Når man blir seksuelt tent/kåt kan det kjennes som at det kiler i kjønnet. Man kan også kjenne at det kiler i magen. Da strømmer det blod til kjønnet. Hos jenter svulmer ytre del av klitoris og de 4 indre svamplegemene opp, akkurat som de 3 svamplegemene i penis til gutter.

Når kåtheten øker i puberteten, kan det øke nysgjerrigheten på sex og ønsket om å se mer nakenhet. Kanskje kan det gi et ønske om å ta på - eller være mer fysisk nær og opptatt av andres kropp på en annen måte enn før.

Selv om hormonene øker, betyr det ikke at du MÅ gjøre alt du har lyst til. Med litt kunnskap om temaet og om deg selv, kan det å finne en grei balanse i dette gå fint.

Kåt, men kjenner seg ikke klar for å onanere

Noen synes det er rart når det kiler i kjønnet og man kjenner den seksuelle tenningen kommer. Kanskje vil man ikke bli seksuelt tent. Da er det som om kjønnet «lever sitt eget liv», tenningen kommer. Kanskje føler man seg ikke klar til å gjøre noe med det, stimulere kjønnet? Det å stimulere kjønnet kalles for å onanere. Man kan onanere til man får gode følelser. De beste følelsene kalles orgasme.

Hvis man ikke vil onanere, kan man avlede seg selv. Da går den seksuelle tenningen/kåtheten over. For å avlede seg selv kan oppsøke andre tanker eller ved og bruke hjelpemidler som TV, internett, musikk, man snakke med andre omkring seg eller utføre aktiviteter som krever oppmerksomhet.

 

 

Kåt og vil onanere

Det er sunt å onanere. Hjerte og kretsløpet styrkes, kroppen utskiller lykkehormoner, stimulerer immunforsvaret positivt, opprettholder sexlysten og reduserer angst og depresjoner. Det er også sunt fordi man blir kjent med kjønnet sitt og hvilke bevegelser og stimuli man liker og nyter.

Det er vanlig å onanere. Noen gjør det flere ganger om dagen, og det er helt ok. Det er noen som aldri onanerer. Det er også helt ok. Det er en selv som bestemmer over kroppen og kjønnet sitt!

 

Seksuelle tanker og indre bilder

Det en tenker på og fantasier om, kobles gjennom nervesystemet til kjønnet slik at en blir kåt. Ingen har noe med hva man tenker på, fantaserer om, når man onanerer. Mange lager seg «historier» over det temaet eller konseptet som de finner seksuelt opphissende. Disse historiene utvikles, og man legger til nye elementer, vinklinger som utvider den seksuelle tenningen. Det er bare ens egen fantasi som setter grenser for hva man kan dikte/drømme om/tenke på. Tanken er som kjent fri.

Man kan for eksempel bli seksuelt tent på en av samme kjønn, og også kjenne seksuell tiltrekning til en av motsatt kjønn. Mange fantaserer om seksualitet med personer av samme kjønn og onanerer til fantasier av samme kjønn, men blir ikke forelsket i personer av samme kjønn. Man kan se på det som seksuell tenning. Mange tenner på seg selv, sin egen femininitet eller maskulinitet og kjønnet sitt. Man kan også utforske eller ha seksualitet med en av samme kjønn.

Gutter

Penisen består av penisroten, penisskaftet og penishodet. Penishodet har omlag 8000 nerveender så det er følsomt. Penishodet er omsluttet av forhud, hvis ikke gutten er omskjært. Da er forhuden fjernet.

Når gutten blir kåt blir penis stiv, punghuden rynker seg, testiklene utvider seg samtidig som de blir løftet opp mot mellomkjøttet. Det dannes lystdråper, precum/forsats som er et blankt, glatt sekret som kommer ut av urinrørsåpningen. Det kan være sædceller i denne væsken.

Forsats er glatt gjør at onaneringen føles bedre.

Når man onanerer er det vanlig at man ikke får sædutløsning til å begynne med, selv om man får orgasme. Sædutløsningen vil komme når testiklene er omlag 3 x 2 cm.

Onanering:

De fleste finner sin egen måte å onanere på og det er bare fantasien som setter begrensning. Det er to varianter som er mest vanlig: den ene er tørr, den andre med smøring.

Tørr: Du legger en eller to fingre rundt penis like under hodet. Så beveger du hele forhuden opp og ned ved hvert tak. Fordi forhuden glir veldig lett over penishodet og den delen av skaftet den dekker, holder de fleste ganske hardt. Når fingrene stryker over strengen (frenulum) under penishodet føles det veldig godt.

Smøring: Smør inn penis med litt olje (uten tilsetninger), glidemiddel eller lotion med en pH verdi på 7 og onaneringen vil føles enda bedre. Legg hele hånden rundt penis. Smøringen gjør det mulig for hånden å gli over skaftet og penishodet. Mange gutter liker å dra forhuden tilbake når de onanerer.

Det er også mulig å holde rundt penisroten og/eller kose med testiklene samtidig som du onanerer. Noen liker å holde og kose med den ene hånden mens de onanerer med den andre.

 

 

Orgasme

Orgasme merkes som gode, rytmiske sammentrekninger i penis og pung. Noen kan også kjenne sammentrekningene i andre deler av kroppen, mage rumpe, lår etc. Under orgasmen stiger puls og blodtrykk, man puster tyngre/og eller holder pusten noen sekunder, noen svetter, brystknoppene blir harde, brystene blir større og huden på hals og bryst kan bli rødlige.

Orgasmefasen består av emisjonsfasen og utløsningsfasen. Emisjonsfasen innebærer at det gjennom rytmiske sammentrekninger i sædledere, sædblærer, prostata og indre urinrør bygges opp et press fra sædvæsken, like før den støtes ut gjennom urinrøret i penis. Emisjonen følges av en opplevelse av at det er umulig å ikke ha utløsning. Etter dette følger vanligvis sammentrekninger i urinrøret med omtrent 0,8 sekunders intervall. Selve sædutløsningen skjer ved 3 til 7 støt eller mer.

Under orgasmen puster man dobbelt så fort som til vanlig, og blodtrykket stiger.

Selv om orgasmefasen beskrives både med orgasme og utløsning er dette to forskjellige reflekser, men de er tilbøyelige til å opptre samtidig. Gutter kan ha orgasme uten utløsning.

For flere onanitips kan du google «onanitips for gutter» da vil du få ideer til hvordan du kan variere onanien.

Jenter

Øverst, der de indre kjønnsleppene møtes ligger klitorishodet eller glans klitoris. Klitorishodet er dekket av forhud. Klitorishodet er svært følsomt. Det er omlag 8000 nerveender på et svært lite område. Når man blir seksuelt tent blir klitoris blodfylt, og klitorishodet blir mer synlig, kommer mer fram fra forhuden.

Jentas indre kjønnsorgan består av forlengelsen av klitorishodet, klitorisskaftet, som går videre inn i kroppen i to 8 - 12 cm lange deler eller crus, som en Y, og omgir/omslutter skjedeveggen. På denne tegningen kan du se hvordan det ser ut inne i kroppen. De to delene hviler på hver sin side av underlivet, begravd under kjønnsleppene. Inni hver del er det svamplegemer som fylles med blod og svulmer opp når jenta er seksuelt tent. I området mellom de indre kjønnsleppene, ligger i tillegg to ekstra svamplegemer som omkranser skjedeåpningen og urinrørsåpningen.

Skjeden utvider seg og det lages skjedesekret i to kjertler som ligger like innenfor skjedeinngangen, i to av de indre delene av klitoris og det kommer mer væske gjennom skjedeveggen når hele underlivet forsynes med mer blod. Når den seksuelle tenningen er på topp er skjeden ordentlig våt og utvidet. Skjedesekretet kan sive ut av skjeden under og etter seksualiteten.

G-punkt?

Forskning har ikke greid å påvise en separat struktur som man refererer til som G-punktet. Det antas at det som kalles for G-punktet er en dyptliggende, indre del av klitoris som blir indirekte stimulert gjennom skjedeveggen.

Onanering

Når man onanerer stryker man eller gnir fuktede/våte fingre mot ytre del av klitoris. Noen synes det er vondt å berøre rett på klitoris og stryker derfor rundt selve tuppen. For at berøringen med en finger skal føles godt kan du ta litt spytt/glidemiddel på fingeren, eller hente ut skjedesekret når du er blitt våt i skjeden. Da blir det glatt og føles godt. Noen former to fingre som i en V og stryker på begge sider av ytre klitoris samtidig.

Noen synes det er deilig å onanere kraftig og intenst, mens andre igjen foretrekker mer varsom stimulering. Noen liker å berøre andre steder på kroppen samtidig, mens andre igjen fokuserer på klitoris alene. Prøv deg fram. Husk å nyte de seksuelle fantasiene dine.

Ytterste del av skjeden kan stimuleres slik at det føles godt. Fingre i skjeden samtidig som man stimulerer den ytre delen av klitoris, kan gi orgasme som «forplanter» seg fra den ytre delen av klitoris til de indre benene av klitoris, slik at man kan få skjedeorgasme. Noen får også orgasme kun ved stimulering i skjeden.

 

 

Aktiv bruk av bekkenbunnens muskler øker trykket i skjeden og orgasmen kan komme lettere. For å få bedre kontroll på disse musklene og samtidig øke nytelsen, kan du øve deg på vekselvis å stramme/slappe av i de. For å «finne» musklene, kan du, neste gang du tisser, stoppe å tisse, knipe/stramme musklene slik at urinstrålen stopper. Prøv dette flere ganger, og kjenn etter hvilke muskler du bruker. Du strammer innover og oppover.

Disse musklene er det du skal arbeide med. Du kan trene akkurat slik du trener andre muskelgrupper; 15 x 3. Stram/knip musklene, hold litt og slapp av. Etter noen uker har du veldig god kontroll på musklene og kan bruke de aktivt når du onanerer. Se her på NRK nett TV hvordan kvinnen bruker pust, bevegelse og muskler når hun får orgasme.

Orgasme

Orgasme merkes som gode, rytmiske sammentrekninger i klitoris/og eller skjede, eventuelt også mormunn og livmor som ligger i enden av skjeden. Noen kan også kjenne sammentrekningene i andre deler av kroppen; mage rumpe, lår etc. Under orgasmen stiger puls og blodtrykk, man puster tyngre/og eller holder pusten noen sekunder, noen svetter, brystknoppene blir harde, brystene blir større og huden på hals og bryst kan bli rødlige.

Skrevet av:
Sexologisk rådgiver i samarbeid med ung.no
Sist oppdatert:
08.01.2019
Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
faren din
1
25.02.2019 13:31:38
Jeg liker faren min er det normalt
PANI ONANIII
0
13.02.2019 11:48:46
hei, så jeg og vennene min ser på alle kommentarene og ler..... liksom hva FAEN ahaahahah
Gutt 16
4
11.02.2019 11:14:54
Hva skjer'a folkens ;D Vedder livet mitt på at alle dere lasaroner er her nå fordi dere kjeder dere, men skal ikke lyve, dette kommentarfeltet er gull! Definitivt verdt å lese hvis du kjeder deg i en skole time! Luktes b :)
Runker
1
01.01.2019 12:27:25
Herlig/godt
Gutt 15
5
21.11.2018 21:12:56
Jeg onanerer men er bare 15 er det rart eller vanlig fint om du svarer fort (Red: Hei, skriv inn til oss på ung.no/oss, så vil en fagperson svare deg Alt godt til deg! Hilsen ung.no redaksjonen).
Gutt 15
1
21.11.2018 21:11:58
Jeg lurer på kan man ha sex eller samleie før man er 18 (Red: Hei, skriv inn til oss på ung.no/oss, så vil en fagperson svare deg . Alt godt til deg! Hilsen ung.no redaksjonen).
Gutt 14
9
28.09.2018 10:48:26
Onanering er stygt. GUD ER PÅ MIN SIDE #ikkegreit
Jente På 14.
9
28.09.2018 10:47:27
jeg liker å gnu fitta mi, men jeg er bare 14.
Jente 12 år
3
18.08.2018 03:05:38
Rare spør spørsmål
Idk
7
31.07.2018 22:54:19
Spørsmål har noen ett råd vis man er forelska i noen
Onaneringa
3
27.07.2018 07:59:36
Er det rart å onanere som 12 åring????? (Red.: Vi svarer dessverre ikke på spørsmål i kommentarfeltet, men du kan lese om onanering på ung.no eller stille spørsmål på ung.no/oss når spørretjenesten vår åpner igjen 6. august)
Gregor
6
11.06.2018 12:58:40
Er det normalt å ha en stor bulk på penisen? den er veldig klumpete og ruglete, begynner å bli litt beskymret. (red: du kan stille spørsmål og få svar fra vårt fagpanel ved å bruke skjemaet på ung.no/oss)
Skylar Norris
12
11.06.2018 12:55:54
hvor lang er en normal penis lengde? Jeg er 17 år, men har bare 2 cm lang penis og er redd det kommer i veien for sexlivet mitt. Burde jeg beskymre meg?
den ekte feministen
8
11.06.2018 12:54:10
det finnes over 1000 kjønn alle sammen, slutt å diskutere om det!!!
Runkeguru
12
10.06.2018 00:42:26
Hei har runket en del i det i det siste og merket at det begynner å svi der nede. Har temdenser til at det kommer røyk opp fra pikken. Er dette normalt? Har også begynt å komme helt uten videre i timen og på gata hva gjør jeg? (red: du kan stille spørsmål og få svar fra vårt fagpanel ved å bruke skjemaet på ung.no/oss)
Sexdukke
12
10.06.2018 00:41:10
Hei, jeg og kjæresten min har hatt sex et et par ganger og jeg øsnker å gå et sted videre... liker liksom når det føles som at jeg blir voldtatt, også liker jeg å bruke buttplugg i tilleg, er det dumt å bruke buttplugg...? (Vi svarer ikke på spørsmål i kommentarfeltet. Du kan sende inn spørsmål på ung.no/oss. Vennlig hilsen redaksjonen)
Gutt 14 år
5
07.06.2018 22:41:52
Hei eg lurer på om eg har kommet i puberteten. Alle di andre guttene i klassen som har kommet i puberteten har hår på leggene. Går dt an å ha kommet i puberteten uten at man har hår på leggene (Du kan sende inn spørsmål på ung.no/oss)
Jente(12)
5
22.05.2018 21:30:34
Er det farlig å onanere ofte?
Karlsen
2
22.05.2018 19:50:50
Blodåren på forhuden er festet for langt opp så jeg kan ikke trekke forhuden bak penishodet hva skal jeg gjøre
(Hei! Vi svarer ikke på spørsmål i kommentarfeltet, men du får svar hvis du sender det til https://www.ung.no/oss/. Vennig hilsen Ung.no-redaksjonen)
Hjåsvæve er truleg godt
7
14.05.2018 04:43:55
Eg er ein 17 år gamal gut som aldri hev havt hjåsvæve. Det gjeng heilt greidt fyr meg det, ogso vert det endå betre når eg fyrst hev det som vaksen. Det finst andre ting som er minst like løgje som hjæsvæve. T.d. det norske målet. Norsk målkunna er noko av det mest spennande i heile verdi. Hjåsvæve er nog godt det, men det finst no andre ting her i livet som er tolleg moro au. Eg runkar stundom, so eg er ikkje heilt i sølibat for å seia det slik. ;)
Runkemetoder Gutt
15
13.05.2018 22:05:33
Hvordan metoder kan man bruke til o runke. Er lei av den vanlige opp og ned. Hvordan lage en pocket pussy
kk
18
13.05.2018 21:54:22
jeg har lyst... og ER 04
Runkekongen
13
13.05.2018 21:44:45
onanerer flere ganger om dagen slutter når pikken verker
Kåt gutt 10 år
6
13.05.2018 07:30:42
Jeg er kåt og 10!
Gutt 12
8
04.05.2018 12:11:50
Når jeg onanerer bleier det og skje noe liksom jeg har drivet med det I noen miniter ogso klarer jeg ikke mer det kåmmer en følelse som stoper det gjør ogso vondt
J_05
6
26.03.2018 15:24:10
Elsker og onanere er d farlig å gjøre d ofte?????!?!?¿
jente15
11
31.01.2018 09:28:29
hei jeg er en jente son bor i oslo. alle vennene mine har hatt sex. men ikke jeg. de driver å sier st det er deilig osv. de driver å sier at jeg bør ha det. men vil ikke gjøre noe alvorlig. hva skal jeg gjøre? skal jeg bryte grenser eller skal jeg være den eneste som ikke har hatt det men en sim ikke bryter regler. (RED: Du kan skrive inn spørsmålet til oss på ung.no/oss, så vil en fagperson svare på spørsmålet ditt. Redaksjonen svarer dessverre ikke på spørsmål i kommentarfeltet. Hilsen ung.no).
J_04
9
03.01.2018 23:03:11
Har lyst til å spørre kj om sex, men tør ikke. Hva skal jeg gjøre?
Jente
19
18.01.2018 13:13:09
Det står jente_04 så hvis du er 04 er du alt alt for ung
Pulegutten
23
09.01.2018 16:30:42
Han vil garantert ha sex med deg, spør i veg det er alle gutters drøm
Gutt12
18
21.12.2017 18:39:04
Er det engentlig digg og fingre for jenter
Jente12
21
26.12.2017 02:06:14
Det er helt fantastisk
Jente
11
02.02.2018 16:03:37
Helt digg
Jente
10
22.02.2018 15:08:46
Det er kjempe digg prøv det!!
GuttLol
8
21.12.2017 18:37:27
Hvorfor bare sitter du og fingrer når du kan finne en gutt som vil ha sex vis du er kåtlolxD
Jente
9
26.12.2017 02:07:07
Altså, det er vanskelig å finne en gutt som tørr å snakke om sex å sånt
Jeg er 13 og trist
22
14.12.2017 00:47:29
jeg vil ikke ha kjæreste, jeg vil bare ha en gutt som jeg kan kose med og snakke med som min gooood venn men alle hater meg. kanskje jeg er for stygg og ingen liker meg
Sosiale
10
21.12.2017 19:51:22
Sosiale medier vis du har
Sexy
10
05.12.2017 21:12:53
Eg følte meg sjelden kåt når jeg var femten heller. Bare vent, det kommer etterhvert. Kjennetegn: du får skikkelig sexlyst, tenker på nakne gutter og peniser hele tiden
Sex
19
24.11.2017 23:58:54
Hei jeg er en jente på 12 år og fingrer hele tiden.. er det farleg å ta en sminke kost å liksom fingre med en? Er desperat
Jente 12
16
26.12.2017 02:08:26
Nei det er ikke farlig bare ta bakenden
kåt69
16
15.09.2017 13:35:28
hvorfor blir pikken hoven etter å ha runket?
Boope
32
13.10.2017 20:38:59
Da har du ikke gjort det riktig kompis
Help
17
08.09.2017 14:31:38
Hva er å fingre
Lol
5
21.12.2017 18:41:41
xD
..
10
11.09.2017 17:33:34
Å ta på seg sjølv der nede/putte en finger eller to inn
Fjvxjy
22
08.09.2017 14:25:10
Sex er godt
j 15
9
07.09.2017 10:19:29
Hei , jeg er en 15 år gammel jente som ikke blir /føler meg våt / kåt. Hva gjør jeg ?
Dropp det! Du e bra nok!
10
05.12.2017 21:15:37
Bare vent. Det kommer etter kvart. Eg var ikke kåt før egvar mellom 15-16 år
Hjelp
18
03.09.2017 18:49:03
Jeg er kåt hver gang jeg ser en kjekk gutt.
Usiker
12
03.09.2017 00:23:50
Hei...eg liker en gutt som e 4 år eldre en meg, eg liker han likzm høyere en eg liker kj min, men poenge er han e kompisen til storebroren min, men han eg liker synst eg e digg, hva skal eg gjøre, og han har blokket meg fra snapp så kan ikke snakke med han...
Skjorte-Karen
9
04.09.2017 14:00:22
Hvorfor blokkerte han deg på Snapchat? :o

Spørsmål og svar

Sex med hunden min
Hei Det bør du ikke gjøre mer. Det er ikke lov å ha sex med dyr. Du kan få skabb hvis hunden din har skabb. Ellers er det helt andre bakterier p...
Hvordan finner jeg klitoris hos en jente og hvordan burde jeg stimulere henne?
Hei gutt 16 år. Takk for at du skrev til ung.no   Så fint at du vil lære mer om kvinnekjønnet.  Det finnes ingen oppskrift på hva som føle...
Er det vanlig for jenter med store pupper å gi orgasme/utløsning m puppene?
Hei jente 17 år. Takk for at dus krev til ung.no   Ja, det er mange gutter som liker store pupper veldig godt.  Kanskje skal du arbeide med å ...
Er det ulovlig å knulle kaninen sin?
Hei, Ja, ifølge dyrevelferdsloven § 14 er det forbudt å ha seksuell omgang med dyr eller å foreta seksuelle handlinger med dyr. Straffen er bøte...
Hvordan skal jeg lære meg å fingre?
Hei jente 13 år. Takk for at du skrev til ung.no   Det er så bra at du nyter stimulering av den ytre delen av klitoris. Det er den letteste måt...
Jeg så mamma naken i dusjen og fikk stiv penis, hva betyr det?
Hei gutt 16! Takk for spørsmål. I spørsmålet ditt, forteller du at du vanligvis liker menn, men at du ble kåt og fikk stiv penis av å se din m...
Har jeg blitt homo fordi jeg liker en dildo i endetarmen?
Hei gutt 17 år. Takk for at du skrev til ung.no Det at du liker en dildo i endetarmen har ikke noe å si for hvilken legning du har. Det er mange, ...
Får av og til vondt i klitoris.
Hei jente 13 år. Takk for at du skriver til Ung.no!Du forteller at du onanerer og at du av og til får vondt i "det lille hodet" i underlivet når du...
Veldig usikker på seksualitet.
Hei gutt 19, Takk for at du skriver inn til oss. Du opplever at du trenger hjelp på bakgrunn av tankene du har rundt seksualiteten din. Du strever s...
Hvordan er det å fingre en jente?
Hei gutt 14 år. Takk for at du skrev til ung.no   Det er forskjell fra jente til jente hvordan hun vil ha stimulering. Den letteste måten å få...
Har så lyst til å runke eller suge en gutt, men ønsker å øve først.
Hei jente 13 år Takk for at du skriver til oss.Du er kommet i en alder der alt som omhandler sex er spennende og gjør deg nysgjerrig og kåt. Dette...
Hva er egentlig normalt å gjer under et samleie?
Hei jente 17 år. Takk for at du skrev til ung.no   Så bra at du hadde en fin opplevelse med han du holder på med.    Det at du spør om nå...
Hva er porno?
Hei gutt 14 år. Takk for at du skrev til ung.no   Porno er framstilling av sex via film, bilder eller tekst mellom mennesker for at man skal bli ...
Precum og sæd. Hva er forskjellen?
Hei Når gutter kommer i puberteten starter kroppen å produsere sæd.  Mange blir våte på tuppen av penis når de blir kåte. Denne væsken kall...
Hvordan ha sex med seg selv uten å fingre?
Hei Takk for at du skriver til oss.Så fint at du ønsker å onanere og lære mer om din kropp! Jeg vet ikke hva som gjør at du har satt en aldersg...
Hva betyr det å onanere, hvordan gjør en det og er det sunt?
Hei gutt 13! Takk for spørsmål. Å onanere er et annet ord for å kose med tissen sin. Både gutter og jenter onanerer. Noen gutter kaller det fo...
Pornhub - klarer ikke
Hei Fint at du skriver til oss på ung.no Dette er et tidligere svar gitt ang. pornhub, på ung.no: Det er ikke ulovlig i seg selv å s...
Syns at tissen min er alt for stor.
Hei gutt 15 år. Takk for spørsmålet ditt!Du klipper ikke i kjønnet ditt for å gjøre den mindre!Selv om du har en stor penis, så er det ikke no...
Jeg onanerer flere ganger om dagen, hvordan kan jeg stoppe?
Hei jente 13 år. Takk for at du kontakter Ung.no. Om du opplever at onaneringen din er blitt en uvane og at du onanerer flere ganger til dagen, for...
Hvordan kan jeg (som gutt) få orgasme ved å bare fingre meg/ stikke noe opp i rumpa?
Hei Takk for at du skriver inn til ung.no. Det er mange gutter/menn som synes det gir ekstra nytelse å stimulere selv eller bli stimulert i område...
Se alle