Hopp til hovedinnholdet
Følg ung.no på Snapchat
116111.no
116111.no

A-Å

Tid for å tenke sommerjobb!

Sommerjobb
TDILIG UTE: Skal du skaffe deg en sommerjobb, er det lurt å være tidlig ute!

Har du planer om å ta deg en sommerjobb, er det lurt å planlegge tidlig. Ung.nos egne sommerjobbsider er et godt sted å begynne...

Offentlig og kvalitetssikret
Sommerjobb
TDILIG UTE: Skal du skaffe deg en sommerjobb, er det lurt å være tidlig ute!

Selv om det kan føles altfor tidlig å begynne å tenke på sommerjobb mens snøen enda ligger på bakken, så er det faktisk på høy tid allerede i januar.

Det er mange om beinet når det kommer til de populære sommerjobbene, og de beste jobbene forsvinner ofte fort. Derfor er det lurt å starte forberedelsene og jakten nå, slik at du kanskje stiller blant de første i køen?

Men hvordan finner man egentlig sommerjobb? Og hvordan skriver man en jobbsøknad når man ikke har noen jobberfaring fra før?

Sjekk ut ung.nos egne sommerjobbsider for all informasjonen du trenger!

 

Lykke til!

 

Signatur Redaksjonen, ung.no


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method Article::getWrittenBy() in /var/www/paal.ung.no/www/views/articles/article.default.inc.php:170 Stack trace: #0 /var/www/paal.ung.no/www/common.inc.php(165): include() #1 /var/www/paal.ung.no/www/views/article_temp.html.php(29): loadTemplate('articles/articl...', Array) #2 /var/www/paal.ung.no/www/index.php(214): include('/var/www/paal.u...') #3 {main} thrown in /var/www/paal.ung.no/www/views/articles/article.default.inc.php on line 170