Hopp til hovedinnholdet

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Forelsket jente (colourbox.com)

Alle oppfører seg forskjellig ovenfor den man er forelsket i. Noen blir tøffe og vil gjerne imponere så mye som mulig, mens andre blir nervøse og synes det er vanskelig å ta kontakt. Likevel finnes det noen tegn som ofte går igjen, og under kan du finne noe av det man ofte gjør når man er forelsket.

tall 1Blikkontakt

Tar du ofte personen i se på deg, og møtes blikket deres ofte? Dette kan være et tegn på at han/hun liker deg. At blikket deres møtes kan bety at begge tenker på hverandre, og i tillegg er det en fin måte å vise interesse overfor den man er forelsket i på!

tall 2Oppsøker deg og oppholder seg rundt deg

Merker du at han/hun ofte oppholder seg i nærheten av der du er? Dette kan være et annet tegn på forelskelse. Er man forelsket i en person har man nemlig ofte oversikt over hvor denne personen befinner seg. I tillegg ønsker man kontakt, og dette får man mye lettere ved å være i nærheten av personen. Merker du altså at en person ofte leter etter deg med blikket sitt og er interessert i hvor du er kan dette være et tegn på at personen er interessert i deg.

 

tall 3Gir deg ekstra mye oppmerksomhet

Er man forelsket i en person gir man ofte denne personen ekstra mye oppmerksomhet. Er dere for eksempel flere som står i en gjeng vil en som er forelsket i deg ofte bry seg mest om akkurat det du sier og gjør. Ofte kan det virke som om personen snakker spesielt til deg ved at han/hun ser rett på deg, selv om dere står i en gruppe på flere. I tillegg vil han/hun ofte vise ekstra mye interesse når akkurat du snakker.

 

tall 4Tar kontakt

Personen tar ofte kontakt for å spørre om dere skal finne på noe eller møtes. Han/hun er interessert i å tilbringe tid med deg! I tillegg starter personen ofte samtaler med deg for eksempel på skolen eller på chat.

 

tall 5Hun/han snakker om deg til venner

Kanskje blir du spurt etter om du er syk og borte fra skolen en dag. Han/hun har lagt merke til at du ikke er der og spør vennene dine om hvor du er. Eller han/hun snakker mye om deg til sine egne venner. Når man er forelsket så tenker man på personen nesten hele tiden, så hvis du får høre av andre at han/hun snakker mye positivt om deg til andre, kan det godt hende det er en forelskelse på gang...

 

tall 6Smiler

Han/hun er i godt humør og smiler. Når man er forelsket så vil man vise seg fra sin beste og mest positive side. Hvis han/hun smiler mye når du er i nærheten, kan det bety at han/hun er interessert og blir veldig glad for å se deg.

Les mer (ung.no) LES MER: "Flørtetips for små skriftlige meldinger"

 

tall 7Gjengjelder flørting

Hvordan reagerer han/hun når du åpner deg opp ovenfor personen, gir han/hun oppmerksomhet og er flørtende? Tar personen i mot flørtingen og viser samme interesse ovenfor deg, eller er han/hun avvisende? Hvordan en person reagerer på flørting kan si mye om hva personen tenker om deg.

 

tall 8Prøver å være morsom

Personen prøver å være morsom for å få deg til å le. Personen ønsker å imponere deg og å vise at han/hun er en person det er morsomt å være sammen med! Kanskje du til og med merker at personen prøver for hardt? Dette er nok kun fordi han/hun ønsker å vise seg fra sin beste side.

 

tall 9Små-erter

Du merker at personen "erter" deg på en morsom og tullete måte. Mange bruker dette som et sjekketriks og en metode å få oppmerksomhet på. Ved å erte deg litt får personen oppmerksomheten din uten å vise åpenlyst at han/hun er interessert. Kanskje personen kommer med kommentarer som handler om skolen eller fritidsinteresser? Personen kommenterer gjerne noe som han/hun får til, men som ikke du får til. Han/hun ønsker rett og slett å starte en diskusjon slik at dere får snakket sammen!

 

tall 10Tøffer seg

Man ønsker gjerne å imponere den man er forelsket i. Man vil vise hva man kan, hva man tør og hva man duger til. Derfor prøver mange å "tøffe seg" ovenfor den man er interessert i. Ofte betyr dette at man vil vise fram noe man er god i eller noe man klarer. Andre ganger gjør personen ting som viser fram spesielle eller imponerende evner. Eksempler på dette kan være å hoppe fra "ti-metern", løpe veldig fort, vinne i håndbak eller bade i kaldt vann.

© Frode Øverli. / Distr: Strandcomics.no

 

tall 11Blir klønete og nervøs

Mens noen blir tøffe og vil vise seg fram, blir andre litt klønete og nervøse. Disse får kanskje prestasjonsangst når det kommer til for eksempel sport og andre fritidsaktiviteter man vanligvis mestrer. I tillegg merker du på personen at han/hun er nervøs når han/hun skal snakke med deg. Noen ganger resulterer dette i stamming, rødming og svetting. Personen stokker kanskje til ordene og sier ting som han/hun vanligvis ikke ville sagt. Hvor nervøs man blir varierer selvfølgelig fra person til person.

 

tall 12Er hyggelig og snill

Personen er ofte snill og hyggelig mot deg og ønsker deg alt godt. Spør du han/hun om en tjeneste får du nok ja til svar! I tillegg kommer personen med komplimenter for at du skal føle deg vel, og sier hyggelige ting som du blir glad av å høre.

 

tall 13Fikser på antrekket

Personen sørger for at klærne sitter som de skal før og når dere snakker sammen, og når dere oppholder dere i nærheten av hverandre. Han/hun ønsker å se så fin ut som mulig ovenfor akkurat deg.

 

tall 14Tar seg i håret

Et vanlig tegn på forelskelse er at man ordner håret sitt når man snakker med den man liker. Gutter drar gjerne hånden gjennom håret, mens jenter "tukler" eller "leker" med håret sitt. Også dette gjør man for å prøve å se så pen og vakker ut som mulig.

 

tall 15Ønsker fysisk kontakt

Det er vanlig at en person om er interessert i deg ønsker fysisk kontakt. Personen holder kanskje rundt deg, stryker deg på kinnet, klapper deg på ryggen eller lignende. Det at man ønsker berøring med den man er forelsket i er et vanlig tegn på forelskelse.

 

tall 16Retter seg opp i ryggen

Personen retter seg opp i ryggen i stedet for å krumme den, ofte helt automatisk. Dette er fordi han/hun vil virke så attraktiv og innbydende som mulig. Dette er ofte et tegn på at man ønsker kontakt.

 

tall 17Blir sjalu

Personen blir gjerne sjalu når han/hun ser deg med andre av samme kjønn som han/hun selv er. Dette er fordi personen er redd for konkurranse og for at noen andre skal "stjele" deg fra han/henne. Dette resulterer i at personen prøver å "skjerme" deg fra andre. Personen holder da gjerne rundt deg for å vise at du reservert, i tillegg til å komme bort for å delta i samtaler hvor han/hun ser at du snakker, flørter eller tuller med en annen potensiell kjæreste.

 

tall 18Blir glad av å se deg

Personen blir glad av å se deg, og av å tilbringe tid med deg! Forelskelse innebærer jo at man er veldig glad i en person, og da vil det at han/hun får lov til å tilbringe tid med deg være en ting som gjør personen glad og fornøyd.

 

tall 19Sender koselige sms/meldinger på Facebook

Hvis han/hun sender deg meldinger med komplimenter, hjerter, mye smilefjes etc., kan det bety at vedkommende er interessert. Kanskje særlig hvis meldingen kun inneholder innehold som dette, ikke praktiske spørsmål om lekser eller når dere skulle møte på skolen i morgen. Mange synes det er lettere å skrive koselige komplimenter til en man liker, enn å si det ansikt til ansikt.

 

tall 20Spør om du har kjæreste

Hvis hun/han spør om du er sammen med noen, er det kanskje for å sjekke at du ikke allerede har kjæreste. Ofte betyr et sånt spørsmål at han/hun er interessert i deg. Er man forelsket, vil man jo finne ut av om den man liker har de samme følelsene tilbake, eller om han/hun egentlig liker en annen.

 

Husk uansett at alle oppfører seg forskjellig når de er forelsket. Kanskje du rett og slett bare må hoppe ut i det og se hvor det ender? Lykke til!

Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
Forelsket jente
1
20.01.2019 17:19:26
I går var jeg i en bursdag og ble kjent med en gutt jeg ikke kjente fra før. Jeg hadde sett han før og begynte å like han, men etterhvert glemte jeg det. Når jeg ble adda i bursdagsgruppa på snap fang jeg ut at jg allerede hadde han på snap. Jeg husket ikke da hvem han var. Vi i gruppa som ikke kjente han fra før av ba om bilde av han. Jeg følte da at jeg kjente han igjen, men jeg kunne ikke huske fra hvor. Vi begynte å snakke sammen i bursdagen og vi klikka med en gang. Selv om jeg bare har kjent han i en dag på ordentlig så føles det ut som om vi er gode gamle venner ahhhah. Han bor ikke så langt fra meg men går på en annen usk enn meg fordi han går på en skole hvor de har musikklinje. Grunnen til at jeg hadde sett han før var fordi han hadde vært med i en forestilling som søsteren min var med i. Han gjorde det ganske obvious at han likte meg. På et tidspunkt la ham armen rundt meg fordi han «skulle gi en high-five» til venninna mi. Han lot den ligge der en stund og jeg hadde ingenting imot det fordi jeg likte jo han også. Dessverre tok han den bort etter et par sekunder :( Etter bursdagen begynte han å snappe meg. Han ga meg til og med sh for ingen grunn ☺️ Problemet er at jeg liker han og han liker meg, men han vet ikke at jeg liker han tb. Vet ikke hvordan jeg skal få sagt det til han...
Bo
0
18.01.2019 19:48:44
Dette hjalp meg veldig for jeg liker en gutt i klassen min og jeg vet ikke om han liker meg men mange av 20 oppgavene
Jente som vet alt
0
16.01.2019 00:00:04
Til alle guttene her. Bare fortell jenta at du liker henne. Da kan du få til svar at hun ikke liker deg, men det er bedre enn at du eventuelt tror at hun liker deg elns og hun ikke gjør det eller så er du heldig.
Jente 13 år
0
09.01.2019 16:55:00
Det er en gutt jeg virkelig er forelsket i som jeg tror liker meg tilbake, men han har aldri hatt kjæreste før så jeg er redd for at han skal si nei vis jeg spør han om å bli sammen. Hva skal jeg gjøre?❤️
Jente 12
2
03.01.2019 00:41:10
Jeg liker en gutt, og tror han liker meg! Etter at jeg leste «20 teng på st h*n liker deg» så r det 17/20% at han liker meg. Men jeg tørr ikke si d til han/: eller mine aller beste venner:( noen tips?❤️
Metini
0
30.12.2018 23:48:46
Jeg henger mest med guttene i klassen. Hva betyr det?
UKJENT
0
25.12.2018 10:32:06
Det hjelper veldig men en gutt i B klassen liker meg men nå er jeg usiker på at han liker meg eller ikke ? Men jeg liker ham også men det men ingen hvet det jeg hvet jeg ikke trenger å si det
Lucas
1
16.12.2018 17:22:18
Det funker Bra
Anonym
1
10.12.2018 20:23:52
Jeg er forelsket i en gutt menn hann klenger veldig mye på den nye jenta på skolen så jeg tror hann er forelsket i henne men hunn sier att hunn tror han er forelsket i meg og det sa hunn før jeg sa att jeg var forelsket i hann.
Jente 12 år
4
05.12.2018 10:18:02
En gutt er forelsket i deg
Anonym
4
04.12.2018 21:55:51
Hei jeg er forelska i noen men venninna mi er sammen med han og det eneste jeg vil er og bli sammen med han og at han skal være forelska i meg istede for venninna mi og jeg er veldig sjalu på ho plzz hjeeeeelp meeeeeg
Heisann
4
26.11.2018 21:55:17
Tror kjæresten er utro!! Hva gjør jeg???
Hjelpen er her!
2
17.11.2018 16:11:18
Bare spør meg, hvis du lurer på noe❤️
Hanne
2
12.11.2018 21:44:26
Hei jeg følger at jeg ikke har en venn jeg kan stole på og at Ingen av vennene mine vil ha et serr forhold med meg ingen av meg og vennene mine har et forhold at man løpe koser har det ordentlig morsomt sammen hilsen jente 12 år (Red: Vi svarer dessverre ikke på spørsmål i kommentarfeltet. Du kan sende inn spørsmålet ditt til ung.no/oss og få svar fra fagpersoner der.)
Stv
2
11.11.2018 16:12:29
Hei, eg har ein kjæreste.
Men eg e veldig usikker på forholdet vårt
Eg liker liksom to gutter den eine eg e sammen med og den andre som e eit år eldre enn meg, forholdet mitt er eit flaut eit, eg må ta mesteparten og henge i lag og sånt. Eg veit ikkje ka eg skal gjera.
Håper deko kan hjelpe. (Red.: Vi svarer dessverre ikke på spørsmål i kommentarfeltet. Du kan sende inn spørsmålet ditt til ung.no/oss og få svar fra fagpersoner).
jente16
1
30.10.2018 09:02:27
Jeg skjener meg så godt i igjen, men den hjalp meg ikke og vitte det men prøv det.
Jente11
5
29.10.2018 14:38:31
Jeg er skikkelige forelska i en gutt i klassa og det virker som om han liker meg og men jeg tørr ikke å spørre han. Hva skal jeg gjøre?
Elle
5
21.10.2018 21:10:18
Hva skal man gjøre hvis man har langdistangse forhol
Jente12
7
14.10.2018 22:06:14
Jeg liker en gutt veldig godt! jeg tror han liker meg men når vennene hans spør sier han nei men han ser på meg hele tiden og vi får ofte øyekontakt jeg blir så klønete når han er i nærheten så det er ganske flaut. Vi er alltid på samme sted han dukker opp overalt! Jeg har spurt han men han sier han skal tenke på det vær gang den første og eneste gangen jeg spurte han sa han nei men så krangla jeg og fetteren hans så bare gikk fetteren hans bort til han å sa at jeg var kin og ville få sjangs på han så sa han at han måtte tenke litt på det jeg løp bort og sa at det ikke var sant men angrer skikkelig. Mine to bestevenner er sammen med fetteren hans ( fetterene er tvilinger) men jeg liker han godt og vil bli sammen med han hva skal jeg gjøre !!?
...
4
12.10.2018 10:11:33
Chruset mit gjør ingen av delene! Betyr det at han ikke liker meg?☹️
lil gregor
10
08.10.2018 14:41:17
en jente purte om å suge tærne mine, betyr det at hun liker meg?
brage
4
08.10.2018 11:42:29
kem faen bruker facebook
Haha
3
08.10.2018 00:39:42
Jeg er venn med en gutt å jeg gikk i klassen hans før med bytta skole broren min er 1 år mindre enn meg å er veldig mye med han å nor broren min plager meg så sier han jeg liker stopp da ikke plag henne han har alltid støtta meg men som venn å jeg tør ikke å si att jeg liker han forde han møter boren min hele tiden å sånt å jeg vet ikke om han har kjæreste hva skal jeg gjøre
Deprimert person...
4
06.10.2018 14:15:59
Jeg liker to styk, men han ene liker jeg veldig godt men han er redd får å vise følelsene sine til meg. Men han andre spør meg heile veien om å finne på någe. Eg vet ikke hva jeg ska gjør:(
Hn
4
27.09.2018 19:12:55
Jeg er forelsket i en gutt, men ikke om han føler det samme. Blikket vårt møtes nesten alltid når han er i nærheten, men han har mange jentevenner og er derfor veldig sosial når det gjelder venner. En av kompisene er forelska i meg og kompisen vet at jeg er interessert i han. Men allikevel forteller han barnslige historier fra da vi var småe. Jeg og kompisen har vært venner siden vi var 2 år. Hjelp
Marinette
3
24.09.2018 09:46:41
Hahaha jeg vet at han ikke liker neg
Hvet ikkje kva eg skal
1
23.09.2018 22:01:24
gjøre..... kva må eg gjøre får At han skal like meg?
jente 15
3
19.09.2018 18:15:53
Den kommentaren nede er knyttet til kommentaren jeg skriver nå. Jeg er litt usikker på om jeg liker ham for å være helt ærlig, men jeg drømmer om han noen ganger.
jente 15
2
19.09.2018 18:13:41
Jeg tror guttevennen min er forelsket i meg, men jeg har egt ikke peiling. Han gjorde bare noen av de tegnene. HAN sier til meg at han ikke liker meg. Jeg er litt usikker på om jeg liker ham for å være ærlig.
Jente 12
4
19.09.2018 16:32:46
Eg er forelska i naboen min. Eg har han på sms. Eg drømmer om han. Eg veit ikke kva eg skal gjer. Kva skal eg gjer?
Jeg tror jeg er
4
18.08.2018 01:30:57
homo... jeg har et problem det er ikke og være homo men at jeg liker læreren - som også er en mann han er kristen har kone og barn noen ganger tenker jeg på at han gjør ;) men jeg lurte på om dette er bare en periode eller?
Hjelp!!karl7
2
27.07.2018 18:41:16
Jeg er forelska og den jeg er forelska i har kjæreste hva skal jeg gjøre?!
...........
0
26.07.2018 01:50:37
Kompisene mine har gitt meg råd og jeg har prøvd å gjordt dem men ho jenta bryr seg ikke, før jeg begynte på us / ungdomsskolen så har jeg bare prøvd å unnå å få kontakt med jenter fordi at jeg ikke vet lenger ka kjærlighet er. Jeg holdt meg mest unn av jentene fordi at jeg ikke viste ka e skulle si til dem lenger. No tørr jeg å snakke med dem klassen min men vær gang e kommer i nærheten eller tenker på ho jenta på skolen så går e ut og klatrer på toppen av ett tre som stor utenfor skolen. Hva burde jeg gjøre?
...........
1
26.07.2018 01:45:34
Jeg tenker på en jente i klassen min ganske ofte men jeg vet ikke lenger ka kjærlighet er. Ka burde jeg gjøre? ka er egt kjærlighet når man er barn?
Hestejenta06jackie❤️
0
17.07.2018 21:58:14
Det er en gutt på stallen, som sa til Mamma at han likte meg som en venn, men han rødma og sånn... Han ser veldig ofte på meg, prøver og være morsom, tar avåtil kontakt.. han bare skiller meg ut av de andre jentene på stallen... Liker han meg?
Jente 11
1
29.06.2018 16:59:53
Jeg er forelska i en gutt som er et år yngre enn meg. Han er veldig hyggelig og snill. En dag tok han hårstrikken min og lagde en liten hestehale på toppen av hodet sitt. Jeg ville egentlig ikke ta den tilbake selv om det var siste dag vi var samme sted. Jeg fant også ut at han var fan av samme serie som jeg er og han sa at jeg lignet på en karakter der. Etterpå sa han at det var favoritt karakteren hans. Vi går på ikke på samme skole og jeg vet ikke hvordan jeg skal få kontakt med han. Uansett var han snill mot alle jentene men jeg føler at han likte meg spesielt godt. Et problem var at jeg skulle ta t-banen hjem med venninna mi (fra skolen min. Hun gikk på samme kurs) og hun ville skyndte seg hjem. Jeg aner ikke hvordan jeg skal få kontakt med han!! Og det er også første gang jeg er forelsket i noen! Jeg tenker bare på han! Men venninna mi (som jeg nevnte) kjenner en som går på samme skole som han og søstera går på. Men det er gjennom Snapchat og det har ikke jeg. Jeg føler meg alltid ensom fordi keg ikke har noen venner som er opptatt av de samme tingene som meg. Endelig møtte jeg en person jeg kanskje kunne bli venn med, men nå møter jeg han nok aaaaaldri igjen. Kurset sluttet i dag, og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre! Vil ikke ha kjærlighetssorg heller!!
Jente som ikke ANER hva hun burde gjøre!
0
29.06.2018 16:42:48
Jeg er forelska i en gutt som gikk på samme kurs som meg. Jeg fant tidlig at jeg likte han, og jeg tror han kanskje liker meg. Men han bor ikke i nærheten og jeg har ikke nummeret hans eller noe. Kurset varte bare i fem dager og jeg er DESPERAT. Uansett får jeg ikke lov til å ha snap... Hva kan jeg gjøre?????!!!! (Vet at de ikke svarer i kommentarfeltet, men kanskje de som leser kan svare.)
hei
0
08.06.2018 16:45:30
det bør vere for alle sammen
????
2
09.05.2018 18:59:09
Noen Er Forelska i meg alle tipsene har hun gjort
raringen
10
09.05.2018 14:16:58
dette er bare trist å lese
Anonym
9
06.05.2018 23:38:57
Jeg liker en gutt som er 3 år eldre en meg, han er 19 og jeg er 16. Vi har mye blikkontakt og snakke mye sammen, men det er alltid noen som skal komme bort og avbryte oss når vi snakker sammen og jeg merker at han blir litt irritert av det. Jeg merker også at han vil ha litt fysisk kontakt. Mange av tingene over stemmer veldig bra. Jeg har veldig lyst å bli sammen med ham, men jeg er usikker på om han liker meg. Burde jeg bare spørre ham eller?
J14
0
06.05.2018 22:50:30
Jeg liker en gutt som er ett år eldre enn meg. Vi spiller i band sammen, og når jeg synger ser han ofte på meg og smiler, sier at jeg er drit flink og ser liksom "stolt" ut når jeg nailer sangen. på en konsert for ikke så lenge siden tror jeg vi flørtet backstage, men vet ikke om han bare er hyggelig liksom. han er sånn som er hyggelig mot alle, spesielt jenter. Vi snakker sammen litt på skolen, skal se en film med han om ikke så lenge. Betyr det at han liker meg??? pliiiiss hjelp meg!?
Jenta i 5.klasse som er forelsket
1
22.04.2018 19:00:26
Hei! Jeg er ei jente fra 5.klasse. Det er ein gutt i klassen min som jeg liker, men er litt usikker om at han liker meg. Men jeg trur at han liker meg, så jeg lurer på om jeg bør spør han eller om at jeg bare skal la det gå. Det er mange av di tipsene som jeg kjenner meg igjen i så.
Er han sånn serr forelska i meg???
2
16.04.2018 22:01:52
Det er en gutt på ungdomsskolen der eg gikk før (jobber på biblioteket som ligg innpå skulen der han går) som er 3 år yngre enn meg, tror jeg. Han går i 8. klasse. Han kommer ofte innom biblitoket når jeg har matpause. (Som oftest for å spørre meg om none ang. bøker/filmar/spill fra biblioteket). Når han først er der kan han være der i evigheter, synst kanskje han rødmer litt også. Ein lærar sa litt ertende at han liker meg. Er d sant? Var bare 2 eller 3 av punkta oppafor som stemte så langt, ja og så såg han liksom litt lenge på meg første gangen vi møttest (Skal følge litt med på han og se etter tegn). Er ikkje selv forelska i han men vil gjerne bli venn med han ;) Nokon tips?
blåbær
1
09.04.2018 20:09:20
Hei dere i kommentar feltet, han eg liker flørter med jenter og ser meg i øynene hele tiden og liksom han vet eg blir sjalu og han ser meg inni øynene vær dag og når han går inni klasserommet så ser han alltid på meg og smiler venninnene mine sir han liker meg men eg er usikker og de snakker ikke mer han.liksom eg vet ka noen av vennene mine tror men ka tro du
J05
1
19.03.2018 18:10:12
Jeg har kjæreste og kjenner meg veldig igjen i nr 17. Det er en spesiell jente som alltid flørter med han og hun er veldig populær. Jeg er redd for at han skal velge henne. Hva gjør jeg?
inlove
1
14.03.2018 10:35:23
Hva gjør jeg hvis jeg er 18 og han er 16, og jeg liker han kjempegodt men vet ikke om han liker meg? Bør jeg spørre han? Vi går på samme linje
Hjelp
1
11.03.2018 23:57:19
Hei, jeg savner en gutt som er 2 år ungere en meg har er 14 og jeg er 16. Men ikke må den måten som kjærester. Han bodde i foster hjem hos tante og onkelen min og jeg ble veldig godt kjent med han. Liksom jeg kunne være meg selv som jeg ikke var/ er med andre gutter. Men det som skjedde var at jeg ble med onkel og tante på hytta og da ble hn også med. Første natta ville vi sove ute sammen. Og det som skjedde var at jeg runka og sugde han. Han ville fingre meg men det lot jeg han ikke gjøre fordi jeg ikke var klar enda. Det skjedde ikke noe mer på den turn og vi var helg vanlige sol vi pleier. Så heldig hvis syntes han ikke det var kleint. Ca en måned etter så jeg og han på film nede i skjellerstua til tante og onkel. På filmer hadde noen sex og da fikk han stå. Han tok hånda mi ned til buksa hans. Og ja jeg runka han. Vi møttes mange ganger etter det. Men i desember flyttet han hjem til forelderene sine. Og jeg fikk ikke sett han. Bare noen ganger i byn. Første gang jeg sp han i byn etter han hadde flytta ut klemte vi. Og jeg møtte han flere ganger etter det også. Men så har han begynt å over se meg og en gang når jeg sto og venta på bussen så kom han bort og sa noe( personlig) og da var han sur. Føltes ut som han var sur på meg. Og for to dager siden så jeg han i byn og da overså jeg han og det angerer jeg på fordi jeg var med en venninne og ho sa at han stirra på meg og prøvde å få kontakt. Jeg savner han veldig mye. Har ikke ord! Har noen noe tips?
forelsket jente
2
07.03.2018 21:11:28
jeg liker en gutt i klassen min og vi er legeringpartnere så det er litt flaut han gjør litt av det som står her men jeg skal spørre om 11 dager
Jente snart 12
1
05.03.2018 20:35:57
Obs fikk ikkje skrivd ferdig.han snakkwr til meg osv. Men liker han megveller ikkje?

Spørsmål og svar

Hvordan kan man få seg kjæreste?
Hei! Mitt råd til deg er at du hele tiden prøver å være deg selv, vær hyggelig, gi komplimenter (ærlige) og være egasjert og vis henne interes...
Hva betyr slangordet "CARE"?
Hei Betydningen av ordet kan nok variere, men det jeg vet at det betyr er at man er "likegyldig". Det vil si at man ikke bryr seg så fælt eller kan...
Hva er forskjellen på å være betatt og forelsket? Det å være forelsket i å være forelsket. 
Hei Du beskriver at du blir glad og det kiler i magen når du tenker på en kjekk gutt fra en film, og du lurer på om du er forelsket eller betatt av...
Hva betyr friendzone
Hei Friendzone er for eksempel når en gutt liker en jente, så blir de gode venner. Etter dette vil ikke jenta ha et forhold med gutten fordi de er ...
Hvordan "hooke"?
Hei Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no! Så flott at du har funnet en gutt du liker, og som ikke minst liker deg tilbake! Forelske...
Har dere noen tips til hvordan flørte/sjekke opp jenter?
Hei!   Vedlagt finner du artikkelen "ung.nos flørteskole" der det står en del om flørting og sjekking. Jeg legger også ved noen andre artikler ...
Jeg har sykt lyst til å "hooke" noen. Men hvordan skal jeg få til dette?
Hei! Det å "hooke" med noen- eller å kline med noen- synes jeg ikke at du burde søke ut fordi det er noe andre på din alder gjør, eller fordi ...
Jeg har veldig lyst på en pulevenn.
Hei Takk for at du skriver til oss. Jeg forstår at tanken på sex er veldig spennende og at en "pulevenn" virker som et godt et alternativ ettersom...
Hvordan kan man gå frem for å få seg kjæreste? Er av den sjenerte typen.
Hei For å få seg kjæreste må man finne en man virkelig liker og passer sammen med, og får å finne denne personen må man være utadvendt og sos...
Hvordan skal jeg holde samtalen med han gående?
Hei Så hyggelig at du har møtt en du liker og at dere har fått så god kontakt. Det virker jo absolutt som han liker å snakke med deg, men jeg sk...
Hvordan kan jeg spørre en jente ut uten at det blir kleint? 
Hei, og takk for spørsmål! Det er et kjent problem for mange; hvordan man kan spørre noen ut uten at det blir kleint. For deg tror jeg ikke det bi...
Hvordan flørte over Snapchat og hvordan skal jeg få oppmerksomheten hans?
Hei Takk for at du skriver til oss! Når du snakker med han på Snapchat er det viktig å være deg selv. Bare slapp av og tenk at det går bra.  ...
Hvordan starte en samtale med han? Og hvordan vet jeg om han liker meg?
Hei Jeg legger ved en artikkel som handler om hvordan man vet om en person liker deg eller ikke, den heter "20 tegn på at han/hun liker deg".Hvis be...
Pupillene hennes blir større når hun ser på meg. Hva betyr dette?
Hei Så hyggelig at du har så god kjemi med hun du liker! Hvis pupillene hennes utvider seg når hun ser på deg, kan dette være et tegn på at hun...
 Hvordan bli enda bedre kjent med han? Hva skal vi snakke om?
Hei Les artikkelen under kalt "20 tegn på at han/hun liker deg" for tips til hvordan du kan se om denne gutten liker deg eller ikke. Når det gjelde...
Hvordan kan jeg bli bedre kjent med en gutt jeg liker?
Hei! Jeg forstår det sånn at du har begynt å like en gutt som går i en annen klasse, og du har lyst til å bli bedre kjent med han. Du sier også ...
Hvordan vet man om noen liker deg over sosiale medier?
Hei Det kan være litt vanskelig å vite om noen liker deg over sosiale medier. Man har jo ikke kroppspråk til hjelp. Nedenfor har jeg lagt ved en a...
Hvorfor spiller gutter hard to get, og hva skal man gjøre da?
Hei Så hyggelig at du sender inn spørsmål til oss. Du skal selvfølgelig få svar, men det blir jo på norsk:)Jeg skjønner godt din frustrasjon o...
Hvordan få kontakt med gutten jeg liker?
Hei, Takk for spørsmål og beklager seint svar.Så hyggelig at du har funnet en gutt du liker! :) For å gjøre det litt mindre skummelt å ta kont...
Se alle