Hopp til hovedinnholdet

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Forelsket jente (colourbox.com)

Alle oppfører seg forskjellig ovenfor den man er forelsket i. Noen blir tøffe og vil gjerne imponere så mye som mulig, mens andre blir nervøse og synes det er vanskelig å ta kontakt. Likevel finnes det noen tegn som ofte går igjen, og under kan du finne noe av det man ofte gjør når man er forelsket.

tall 1Blikkontakt

Tar du ofte personen i se på deg, og møtes blikket deres ofte? Dette kan være et tegn på at han/hun liker deg. At blikket deres møtes kan bety at begge tenker på hverandre, og i tillegg er det en fin måte å vise interesse overfor den man er forelsket i på!

tall 2Oppsøker deg og oppholder seg rundt deg

Merker du at han/hun ofte oppholder seg i nærheten av der du er? Dette kan være et annet tegn på forelskelse. Er man forelsket i en person har man nemlig ofte oversikt over hvor denne personen befinner seg. I tillegg ønsker man kontakt, og dette får man mye lettere ved å være i nærheten av personen. Merker du altså at en person ofte leter etter deg med blikket sitt og er interessert i hvor du er kan dette være et tegn på at personen er interessert i deg.

 

tall 3Gir deg ekstra mye oppmerksomhet

Er man forelsket i en person gir man ofte denne personen ekstra mye oppmerksomhet. Er dere for eksempel flere som står i en gjeng vil en som er forelsket i deg ofte bry seg mest om akkurat det du sier og gjør. Ofte kan det virke som om personen snakker spesielt til deg ved at han/hun ser rett på deg, selv om dere står i en gruppe på flere. I tillegg vil han/hun ofte vise ekstra mye interesse når akkurat du snakker.

 

tall 4Tar kontakt

Personen tar ofte kontakt for å spørre om dere skal finne på noe eller møtes. Han/hun er interessert i å tilbringe tid med deg! I tillegg starter personen ofte samtaler med deg for eksempel på skolen eller på chat.

 

tall 5Hun/han snakker om deg til venner

Kanskje blir du spurt etter om du er syk og borte fra skolen en dag. Han/hun har lagt merke til at du ikke er der og spør vennene dine om hvor du er. Eller han/hun snakker mye om deg til sine egne venner. Når man er forelsket så tenker man på personen nesten hele tiden, så hvis du får høre av andre at han/hun snakker mye positivt om deg til andre, kan det godt hende det er en forelskelse på gang...

 

tall 6Smiler

Han/hun er i godt humør og smiler. Når man er forelsket så vil man vise seg fra sin beste og mest positive side. Hvis han/hun smiler mye når du er i nærheten, kan det bety at han/hun er interessert og blir veldig glad for å se deg.

Les mer (ung.no) LES MER: "Flørtetips for små skriftlige meldinger"

 

tall 7Gjengjelder flørting

Hvordan reagerer han/hun når du åpner deg opp ovenfor personen, gir han/hun oppmerksomhet og er flørtende? Tar personen i mot flørtingen og viser samme interesse ovenfor deg, eller er han/hun avvisende? Hvordan en person reagerer på flørting kan si mye om hva personen tenker om deg.

 

tall 8Prøver å være morsom

Personen prøver å være morsom for å få deg til å le. Personen ønsker å imponere deg og å vise at han/hun er en person det er morsomt å være sammen med! Kanskje du til og med merker at personen prøver for hardt? Dette er nok kun fordi han/hun ønsker å vise seg fra sin beste side.

 

tall 9Små-erter

Du merker at personen "erter" deg på en morsom og tullete måte. Mange bruker dette som et sjekketriks og en metode å få oppmerksomhet på. Ved å erte deg litt får personen oppmerksomheten din uten å vise åpenlyst at han/hun er interessert. Kanskje personen kommer med kommentarer som handler om skolen eller fritidsinteresser? Personen kommenterer gjerne noe som han/hun får til, men som ikke du får til. Han/hun ønsker rett og slett å starte en diskusjon slik at dere får snakket sammen!

 

tall 10Tøffer seg

Man ønsker gjerne å imponere den man er forelsket i. Man vil vise hva man kan, hva man tør og hva man duger til. Derfor prøver mange å "tøffe seg" ovenfor den man er interessert i. Ofte betyr dette at man vil vise fram noe man er god i eller noe man klarer. Andre ganger gjør personen ting som viser fram spesielle eller imponerende evner. Eksempler på dette kan være å hoppe fra "ti-metern", løpe veldig fort, vinne i håndbak eller bade i kaldt vann.

© Frode Øverli. / Distr: Strandcomics.no

 

tall 11Blir klønete og nervøs

Mens noen blir tøffe og vil vise seg fram, blir andre litt klønete og nervøse. Disse får kanskje prestasjonsangst når det kommer til for eksempel sport og andre fritidsaktiviteter man vanligvis mestrer. I tillegg merker du på personen at han/hun er nervøs når han/hun skal snakke med deg. Noen ganger resulterer dette i stamming, rødming og svetting. Personen stokker kanskje til ordene og sier ting som han/hun vanligvis ikke ville sagt. Hvor nervøs man blir varierer selvfølgelig fra person til person.

 

tall 12Er hyggelig og snill

Personen er ofte snill og hyggelig mot deg og ønsker deg alt godt. Spør du han/hun om en tjeneste får du nok ja til svar! I tillegg kommer personen med komplimenter for at du skal føle deg vel, og sier hyggelige ting som du blir glad av å høre.

 

tall 13Fikser på antrekket

Personen sørger for at klærne sitter som de skal før og når dere snakker sammen, og når dere oppholder dere i nærheten av hverandre. Han/hun ønsker å se så fin ut som mulig ovenfor akkurat deg.

 

tall 14Tar seg i håret

Et vanlig tegn på forelskelse er at man ordner håret sitt når man snakker med den man liker. Gutter drar gjerne hånden gjennom håret, mens jenter "tukler" eller "leker" med håret sitt. Også dette gjør man for å prøve å se så pen og vakker ut som mulig.

 

tall 15Ønsker fysisk kontakt

Det er vanlig at en person om er interessert i deg ønsker fysisk kontakt. Personen holder kanskje rundt deg, stryker deg på kinnet, klapper deg på ryggen eller lignende. Det at man ønsker berøring med den man er forelsket i er et vanlig tegn på forelskelse.

 

tall 16Retter seg opp i ryggen

Personen retter seg opp i ryggen i stedet for å krumme den, ofte helt automatisk. Dette er fordi han/hun vil virke så attraktiv og innbydende som mulig. Dette er ofte et tegn på at man ønsker kontakt.

 

tall 17Blir sjalu

Personen blir gjerne sjalu når han/hun ser deg med andre av samme kjønn som han/hun selv er. Dette er fordi personen er redd for konkurranse og for at noen andre skal "stjele" deg fra han/henne. Dette resulterer i at personen prøver å "skjerme" deg fra andre. Personen holder da gjerne rundt deg for å vise at du reservert, i tillegg til å komme bort for å delta i samtaler hvor han/hun ser at du snakker, flørter eller tuller med en annen potensiell kjæreste.

 

tall 18Blir glad av å se deg

Personen blir glad av å se deg, og av å tilbringe tid med deg! Forelskelse innebærer jo at man er veldig glad i en person, og da vil det at han/hun får lov til å tilbringe tid med deg være en ting som gjør personen glad og fornøyd.

 

tall 19Sender koselige sms/meldinger på Facebook

Hvis han/hun sender deg meldinger med komplimenter, hjerter, mye smilefjes etc., kan det bety at vedkommende er interessert. Kanskje særlig hvis meldingen kun inneholder innehold som dette, ikke praktiske spørsmål om lekser eller når dere skulle møte på skolen i morgen. Mange synes det er lettere å skrive koselige komplimenter til en man liker, enn å si det ansikt til ansikt.

 

tall 20Spør om du har kjæreste

Hvis hun/han spør om du er sammen med noen, er det kanskje for å sjekke at du ikke allerede har kjæreste. Ofte betyr et sånt spørsmål at han/hun er interessert i deg. Er man forelsket, vil man jo finne ut av om den man liker har de samme følelsene tilbake, eller om han/hun egentlig liker en annen.

 

Husk uansett at alle oppfører seg forskjellig når de er forelsket. Kanskje du rett og slett bare må hoppe ut i det og se hvor det ender? Lykke til!

Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
Jente som ikke skjønner hva hun skal gjøre
0
22.03.2019 22:54:19
Hei! Jeg er en jente på 13år. Jeg syns det er dumt at dere ikke svaret på spørsmålene om forelskelse, fordi jeg har en gutt i paralellklassen min som jeg liker... jeg ser mye på han og han på meg. Men hver gang han er med guttevennene sine så bare tøffer han seg og er ikke noe hyggelig?! Men når vi er alene sammen så er han hyggelig og snill?... Vi hadde nødt eller sannhet med noen og han. Jeg fikk spørsmålet om jeg likte han og jeg stønnet. «Nei?» sa jeg til slutt og angret etter hvert. Jeg håper virkelig han liker meg. MEN! Han sa han ikke kunne svare meg på om han likte meg eller ikke på nødt elr sannhet og jeg spurte han om han likte meg. «Ja.. ikke som kj da» sa han): jeg aner ikke om han liker meg og er svært stressa
jenta mi
1
11.03.2019 18:33:29
det var fint det dere skrev fordi jeg liker noen og han liker meg og men morra hans lar han ikke ha kjæreste men faren lar han ha kjæreste
Alisyn
0
07.03.2019 09:40:26
Jeg liker en gutt i klassen, men når jeg prøver å si det til han kommer dette ut-ehh...jeg...liker..ehh.
Alisyn
0
07.03.2019 09:40:26
Jeg liker en gutt i klassen, men når jeg prøver å si det til han kommer dette ut-ehh...jeg...liker..ehh.
A
0
07.03.2019 09:35:24
Omg jeg er sykt forelska i en gutt i klassen, han heter Eliah. Jeg tror han liker meg, men han tør ikke spørre meg. Hva skal jeg gjøre?
sivert
2
01.03.2019 09:59:12
omg eg tror noen liker meg
A
1
27.02.2019 22:44:52
Kan noen hjelpe meg plis
Friken
2
27.02.2019 22:40:47
Jeg er sykt forelska i en super søt gutt i klassen, jeg vet bare ikke om han er rett for meg. Dessuten har vi seriøst ingen gutter i klassen som tar initiativ til og spørre den de liker. Er det bare jeg som føler det sånn.
Meg
2
26.02.2019 17:45:00
Jeg tror han liker meg
Noen andre
3
21.02.2019 18:47:58
Ja nå er jeg sikker på at han liker meg! plutselig begynte han å sende meg masse hjerter på chat
Jente 10 år snart 11
2
20.02.2019 20:56:14
Jeg lurer På om jeg er i puberteten er 10 år snart 11 år men jeg har fått lyse hår på tissen fått mange kviser svar raskt please
Mille♥️
2
16.02.2019 19:50:15
Har kjæreste! Men takk
Lol
3
12.02.2019 17:16:19
Hei jeg elsket tipsene Håper han liker meg nå. Takk
Meg
1
12.02.2019 16:00:19
Hæ?...
Mia
4
11.02.2019 19:06:41
Jeg er ikke akoratt så står. Men jeg liker noen men jeg tror ikke han liker meg hva skal jeg gjøre?
Tia
4
10.02.2019 15:40:50
Hva kan jeg gjøre vist jenta jeg hater er forelsket i min kjæreste og hun prøver å ødelegge forholdet
??
4
06.02.2019 12:53:40
Når noen ser på deg, ser de på deg fordi du er stygg eller fordi de liker deg???
personen
5
05.02.2019 09:52:36
dette var bra
jaaa jyyyytttt
3
05.02.2019 09:50:42
lalalalalaaaa
#2 me
3
05.02.2019 09:49:44
wack indede
#me 2
4
05.02.2019 09:48:12
wack
ginger
6
04.02.2019 11:18:34
Jeg er ginger og elsker og å være det
Jente 11 år
5
29.01.2019 09:44:17
Jeg liker en gutt på skolen, men jeg prøver å si det til han. Hvis jeg prøver så kommer det ut: jeg......eh.....HADE! Også løper jeg. Hva skal jeg gjøre?
Takker
6
29.01.2019 09:34:58
Til jente 13 år Bare spør, jeg har hatt så jeg vet åssen det føles, men jeg spurte.
Takker
5
29.01.2019 09:32:44
Jeg fikk mye hjelp nå
05-er
5
28.01.2019 20:48:22
Jeg liker han så godt at jeg gråter for han og kan gjøre hva som helst for han. Til og med dø for han. Jeg vil liksom gi han klem eller kysse han.
05-er
14
28.01.2019 20:45:18
Jeg liker en gutt veldig godt. En dag sa jeg til læreren min at hun pils kunne sette meg med han også sa hun OK, men når vi bytta plasser så satt han plutselig med en annen jente. Og 2 måndter etter bytta vi plasser igjen og da satt han med meg i bare 2 uker før vi bytta igjen. Vi pleide å snakke mye sammen og le veldig mye sammmen. Men nå kjer det ikke noe mer for han sittet med venninna mi. Og jeg er 90% sikker på at han liker meg, for han viser mange tegn til at han liker meg og. Jeg tør ikke å spørre han. Please hjelp meg. LIK DETTE HVIS DET HAR KJEDD NOE LIKNENDE MED DEG ELLER OM DU KUNNE HA HJULPET MEG. ELLER OM DU LIKTE DEN
J11
5
22.01.2019 22:35:42
Dette hjalp meg veldi nå vet jeg at det er to gutter som liker meg men begge er veldig forskjellige. Han første gutten tøffer seg og hvis jeg er uenig med noen så står han alltid på min side. Han andre el litt mere stille, men vi har ofte blikkontakt leng i timene. HELP hva skal jeg gjøre
Forelsket jente
5
20.01.2019 17:19:26
I går var jeg i en bursdag og ble kjent med en gutt jeg ikke kjente fra før. Jeg hadde sett han før og begynte å like han, men etterhvert glemte jeg det. Når jeg ble adda i bursdagsgruppa på snap fang jeg ut at jg allerede hadde han på snap. Jeg husket ikke da hvem han var. Vi i gruppa som ikke kjente han fra før av ba om bilde av han. Jeg følte da at jeg kjente han igjen, men jeg kunne ikke huske fra hvor. Vi begynte å snakke sammen i bursdagen og vi klikka med en gang. Selv om jeg bare har kjent han i en dag på ordentlig så føles det ut som om vi er gode gamle venner ahhhah. Han bor ikke så langt fra meg men går på en annen usk enn meg fordi han går på en skole hvor de har musikklinje. Grunnen til at jeg hadde sett han før var fordi han hadde vært med i en forestilling som søsteren min var med i. Han gjorde det ganske obvious at han likte meg. På et tidspunkt la ham armen rundt meg fordi han «skulle gi en high-five» til venninna mi. Han lot den ligge der en stund og jeg hadde ingenting imot det fordi jeg likte jo han også. Dessverre tok han den bort etter et par sekunder :( Etter bursdagen begynte han å snappe meg. Han ga meg til og med sh for ingen grunn ☺️ Problemet er at jeg liker han og han liker meg, men han vet ikke at jeg liker han tb. Vet ikke hvordan jeg skal få sagt det til han...
Bo
3
18.01.2019 19:48:44
Dette hjalp meg veldig for jeg liker en gutt i klassen min og jeg vet ikke om han liker meg men mange av 20 oppgavene
Jente som vet alt
7
16.01.2019 00:00:04
Til alle guttene her. Bare fortell jenta at du liker henne. Da kan du få til svar at hun ikke liker deg, men det er bedre enn at du eventuelt tror at hun liker deg elns og hun ikke gjør det eller så er du heldig.
Jente 13 år
2
09.01.2019 16:55:00
Det er en gutt jeg virkelig er forelsket i som jeg tror liker meg tilbake, men han har aldri hatt kjæreste før så jeg er redd for at han skal si nei vis jeg spør han om å bli sammen. Hva skal jeg gjøre?❤️
Jente 12
3
03.01.2019 00:41:10
Jeg liker en gutt, og tror han liker meg! Etter at jeg leste «20 teng på st h*n liker deg» så r det 17/20% at han liker meg. Men jeg tørr ikke si d til han/: eller mine aller beste venner:( noen tips?❤️
Metini
1
30.12.2018 23:48:46
Jeg henger mest med guttene i klassen. Hva betyr det?
UKJENT
1
25.12.2018 10:32:06
Det hjelper veldig men en gutt i B klassen liker meg men nå er jeg usiker på at han liker meg eller ikke ? Men jeg liker ham også men det men ingen hvet det jeg hvet jeg ikke trenger å si det
Lucas
2
16.12.2018 17:22:18
Det funker Bra
Anonym
2
10.12.2018 20:23:52
Jeg er forelsket i en gutt menn hann klenger veldig mye på den nye jenta på skolen så jeg tror hann er forelsket i henne men hunn sier att hunn tror han er forelsket i meg og det sa hunn før jeg sa att jeg var forelsket i hann.
Jente 12 år
5
05.12.2018 10:18:02
En gutt er forelsket i deg
Anonym
5
04.12.2018 21:55:51
Hei jeg er forelska i noen men venninna mi er sammen med han og det eneste jeg vil er og bli sammen med han og at han skal være forelska i meg istede for venninna mi og jeg er veldig sjalu på ho plzz hjeeeeelp meeeeeg
Heisann
5
26.11.2018 21:55:17
Tror kjæresten er utro!! Hva gjør jeg???
Hjelpen er her!
4
17.11.2018 16:11:18
Bare spør meg, hvis du lurer på noe❤️
Hanne
3
12.11.2018 21:44:26
Hei jeg følger at jeg ikke har en venn jeg kan stole på og at Ingen av vennene mine vil ha et serr forhold med meg ingen av meg og vennene mine har et forhold at man løpe koser har det ordentlig morsomt sammen hilsen jente 12 år (Red: Vi svarer dessverre ikke på spørsmål i kommentarfeltet. Du kan sende inn spørsmålet ditt til ung.no/oss og få svar fra fagpersoner der.)
Stv
3
11.11.2018 16:12:29
Hei, eg har ein kjæreste.
Men eg e veldig usikker på forholdet vårt
Eg liker liksom to gutter den eine eg e sammen med og den andre som e eit år eldre enn meg, forholdet mitt er eit flaut eit, eg må ta mesteparten og henge i lag og sånt. Eg veit ikkje ka eg skal gjera.
Håper deko kan hjelpe. (Red.: Vi svarer dessverre ikke på spørsmål i kommentarfeltet. Du kan sende inn spørsmålet ditt til ung.no/oss og få svar fra fagpersoner).
jente16
2
30.10.2018 09:02:27
Jeg skjener meg så godt i igjen, men den hjalp meg ikke og vitte det men prøv det.
Jente11
6
29.10.2018 14:38:31
Jeg er skikkelige forelska i en gutt i klassa og det virker som om han liker meg og men jeg tørr ikke å spørre han. Hva skal jeg gjøre?
Elle
6
21.10.2018 21:10:18
Hva skal man gjøre hvis man har langdistangse forhol
Jente12
10
14.10.2018 22:06:14
Jeg liker en gutt veldig godt! jeg tror han liker meg men når vennene hans spør sier han nei men han ser på meg hele tiden og vi får ofte øyekontakt jeg blir så klønete når han er i nærheten så det er ganske flaut. Vi er alltid på samme sted han dukker opp overalt! Jeg har spurt han men han sier han skal tenke på det vær gang den første og eneste gangen jeg spurte han sa han nei men så krangla jeg og fetteren hans så bare gikk fetteren hans bort til han å sa at jeg var kin og ville få sjangs på han så sa han at han måtte tenke litt på det jeg løp bort og sa at det ikke var sant men angrer skikkelig. Mine to bestevenner er sammen med fetteren hans ( fetterene er tvilinger) men jeg liker han godt og vil bli sammen med han hva skal jeg gjøre !!?
...
8
12.10.2018 10:11:33
Chruset mit gjør ingen av delene! Betyr det at han ikke liker meg?☹️
lil gregor
16
08.10.2018 14:41:17
en jente purte om å suge tærne mine, betyr det at hun liker meg?
brage
6
08.10.2018 11:42:29
kem faen bruker facebook

Spørsmål og svar

Hvordan kan man få seg kjæreste?
Hei! Mitt råd til deg er at du hele tiden prøver å være deg selv, vær hyggelig, gi komplimenter (ærlige) og være egasjert og vis henne interes...
Hva betyr slangordet "CARE"?
Hei Betydningen av ordet kan nok variere, men det jeg vet at det betyr er at man er "likegyldig". Det vil si at man ikke bryr seg så fælt eller kan...
Hva er forskjellen på å være betatt og forelsket? Det å være forelsket i å være forelsket. 
Hei Du beskriver at du blir glad og det kiler i magen når du tenker på en kjekk gutt fra en film, og du lurer på om du er forelsket eller betatt av...
Hvordan "hooke"?
Hei Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no! Så flott at du har funnet en gutt du liker, og som ikke minst liker deg tilbake! Forelske...
Hva betyr friendzone
Hei Friendzone er for eksempel når en gutt liker en jente, så blir de gode venner. Etter dette vil ikke jenta ha et forhold med gutten fordi de er ...
Jeg har sykt lyst til å "hooke" noen. Men hvordan skal jeg få til dette?
Hei! Det å "hooke" med noen- eller å kline med noen- synes jeg ikke at du burde søke ut fordi det er noe andre på din alder gjør, eller fordi ...
Hvordan kan jeg bli bedre kjent med en gutt jeg liker?
Hei! Jeg forstår det sånn at du har begynt å like en gutt som går i en annen klasse, og du har lyst til å bli bedre kjent med han. Du sier også ...
Hvordan kan man gå frem for å få seg kjæreste? Er av den sjenerte typen.
Hei For å få seg kjæreste må man finne en man virkelig liker og passer sammen med, og får å finne denne personen må man være utadvendt og sos...
Har dere noen tips til hvordan flørte/sjekke opp jenter?
Hei!   Vedlagt finner du artikkelen "ung.nos flørteskole" der det står en del om flørting og sjekking. Jeg legger også ved noen andre artikler ...
Hvordan kan jeg spørre en jente ut uten at det blir kleint? 
Hei, og takk for spørsmål! Det er et kjent problem for mange; hvordan man kan spørre noen ut uten at det blir kleint. For deg tror jeg ikke det bi...
Hvordan skal jeg holde samtalen med han gående?
Hei Så hyggelig at du har møtt en du liker og at dere har fått så god kontakt. Det virker jo absolutt som han liker å snakke med deg, men jeg sk...
Hvordan flørte over Snapchat og hvordan skal jeg få oppmerksomheten hans?
Hei Takk for at du skriver til oss! Når du snakker med han på Snapchat er det viktig å være deg selv. Bare slapp av og tenk at det går bra.  ...
Jeg har veldig lyst på en pulevenn.
Hei Takk for at du skriver til oss. Jeg forstår at tanken på sex er veldig spennende og at en "pulevenn" virker som et godt et alternativ ettersom...
Jeg ble knulla og fikk sæd i munnen min....... er jeg homo?
Hei gutt 13 år. Så bra at du skrev til oss her på ung.no Det hender at personer av samme kjønn utforsker og har seksualitet sammen. Det betyr ik...
Hvordan starte en samtale med han? Og hvordan vet jeg om han liker meg?
Hei Jeg legger ved en artikkel som handler om hvordan man vet om en person liker deg eller ikke, den heter "20 tegn på at han/hun liker deg".Hvis be...
Pupillene hennes blir større når hun ser på meg. Hva betyr dette?
Hei Så hyggelig at du har så god kjemi med hun du liker! Hvis pupillene hennes utvider seg når hun ser på deg, kan dette være et tegn på at hun...
Hvordan få kontakt med gutten jeg liker?
Hei, Takk for spørsmål og beklager seint svar.Så hyggelig at du har funnet en gutt du liker! :) For å gjøre det litt mindre skummelt å ta kont...
Hvordan vet man om noen liker deg over sosiale medier?
Hei Det kan være litt vanskelig å vite om noen liker deg over sosiale medier. Man har jo ikke kroppspråk til hjelp. Nedenfor har jeg lagt ved en a...
Hvordan kan jeg komme over han?
Hei Takk for at du skriver til oss! Først og fremst tror jeg det kan være lurt om du tar litt avstand fra denne personen. Fysisk avstand vil kunne...
Se alle