Hopp til hovedinnholdet

Ris og ros til ung.no

Jente med tommel både opp og ned (colourbox.com)

Vi vil gjerne bli et enda bedre nettsted for dere mellom 13 og 20 år. Derfor vil vi høre hva dere mener vi kan gjøre bedre. Hva liker du å lese om her på ung.no og hva savner du? Har du andre forslag som kan gjøre ung.no bedre?

Offentlig og kvalitetssikret
Jente med tommel både opp og ned (colourbox.com)

Bruk kommentarfeltet og del dine tanker og meninger om ung.no med oss og de andre brukerne våre. Vi er takknemmelige for både ris og ros!

Signatur Redaksjonen, ung.no

Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
TVILLINGER
1
18.09.2018 23:45:26
HEI VI ER EN GUTT OG EN JENTE PÅ 14 ÅR, VI ER TVILLINGER OG BESTEKOMPISER. VI SENDTE INN ETT SPØRSMÅL FOR OVER 10 DAGER SIDEN. VI HAR ENNÅ IKKE FÅTT SVAR. DERE SKRIVER AT DERE SKAL SVARE INNEN 7 DAGER. VI HAR ENNÅ IKKE FÅTT SVAR, ETTER MER ENN 10 DAGER. DET STÅR AT SPØRSMÅLET IKKE ER BESVART ENNÅ. DEN PERSONLIGE KODEN ER B2C96.
1
06.04.2016 22:40:27
Det var ganske innlysende
Ris og ros
3
21.06.2015 11:43:27
Jeg vil gi både ris og ros til denne sida. Selve siden er kjempebra. Informativ og oversiktelig. Men, jeg synes at det tar litt lang tid å få svar her. På andre sider kan man få svar på 3-5 dager. Jeg skulle ønske dere en anonym, lukket chattetjeneste med EKTE fagfolk, kanskje dere kunne hatt en ja/nei knapp om dere kunne legge ut chatteloggen på sidene etterpå, så kunne den være til hjelp for andre, slik som spørsmål og svar. Tilslutt vil jeg si at svarene deres varierer. Noen er superbra, forståelsesfulle og gir god forståelse. Andre er utålmodige, korte og nærmest sårende. Man kan føle at det man lurer på er uviktig og veldig, veldig dumt. Eksempler på spørsmål som ofte får slike svar er; kjærlighet og forelskelse, dårlig råd og noen mobbespørsmål. Hvis man spør om f.eks sexstillinger, sender dere noen setninger og en link. Man får ikke ordentlig svar! MEN, på ting som "alvorlig" psykisk helse, "alvorlige" overgrep, kan noen ganger få LAAANGE utfyllende svar. Og jeg skjønner. Det er de som det er VIKTIGST å få svart godt. Men jeg skal fortelle dette på minst mulig frustrerte måte: DERE MÅ DA VEL SKJØNNE AT SPØRSMÅL SOM IKKE VIRKER FUCKINGS SUPERALVORLIGE KAN HA MYE MER BAK SEG! Det er faktisk ofte slik. Så la oss da si at ei jente sender inn et spørsmål (meg), som kanskje mange andre lurer på: Hvordan kan jeg vite om jeg har depresjon? Så sender dere tilbake noe sånt som: depresjon er en sykdom.....man er sliten og lei seg.... Vel. Jaja, tenker kanskje dere. Nå har vi sendt et svar, værsågod neste. DET ER HER DERE TAR FEIL. For, denne jenta har ikke bare spørsmål om hva depresjon er. Neida, hun er diagnosert med både angst, selvmordstanker og begynnende spiseforstyrrelse. Neste dag, når hun leser dette dumme svaret tror hun det at nei, faen heller har jeg depresjon OGSÅ er det nok, og hun vil VIRKELIG ta livet sitt. DA, skulle noe ha blitt gjort annerledes. DA, skulle ung.no ha tatt dette spørsmålet litt videre, og kanskje skrevet: hvis du tror du kan ha depresjon, kan du snakke med noen, f.eks helsesøster, foreldre eller sosiallærer, og se hva dere kan gjøre. Helst i dag. Man kan bli frisk ganske fort hvis man ikke lar det utvikle seg videre og videre. Hvis det allerede er ganske ille, ønsker jeg deg masse masse lykke til, og håper du har tatt, eller skal ta kontakt I DAG. Man kan bli lykkelig igjen. Det er slike ting som hjelper. Håper disse tipsene var til hjelp, og jeg ønsker hele nettsiden hell og lykke i fremtiden. Dere hjelper mange.
hej
1
25.05.2015 00:29:16
Syns dere skal sjekke spørsmålet mitt som jeg sendte inn! Koden er a0567, det er noe jeg tror mange av dere kommer til å like! skriv gjerne kommentar til meg, hva du syns om ideèn min! Ung.no plizz ikke slet denne kommentaren!
-.-
2
25.05.2015 00:13:46
Jeg syns dere burde lese gjennom spørsmålene litt nøyere, av og til så svarer dere ikke på selve spørsmåle bare sier at dere skjønner hav personen føler lizom
må bare si det -.-
3
25.05.2015 00:05:32
Det er helt forferdelig irriterende når jeg trenger hjelp med noe så kommer jeg hit og forventer svar. Så jeg velger tema, så får jeg bedskjed om at det ikke er mulig med det temaet, da må man gå til en annen nettside -.- så velger jeg et nytt tema - å det samme skjer IGJEN- så prøver jeg enda et til -NEI det er heller ikke mulig- Så enda et men NEI det kan dere heller ikke hjelpe med! HVA I HULESTE ER VITS MED Å HA DE VALGMULIGHETENE, NÅR MAN IKKE KAN VELGE DE?!?!?!?!??
Liv reddere
1
24.05.2015 23:59:47
Dere er fantastiske, har følt meg deprimert, så fant jeg denne siden, er helt avhengig, sender spørsmål MINST 2ganger i uka. Jobben dere gjør er verdt mer en gull. Jeg leser spørsmåld som andre har sendt inn, å ser hvor gode svar dere gir til alle. Siste tiden har jeg følt meg mye bedre, føler jeg har en grunn til og leve. Dere er helt utrolige! Dere kan man alltid stole når man trenger å få tips, eller rett og slett livs glede! Håper dere fortsetter like bra i fremtiden! Dere er virkelig livreddere. Hilsen meg - skrevet rett fra hjerte
Meg
1
18.09.2014 23:07:05
Jeg syntes at det meste er bra:)
Bildet til artikkelen om underlivsundersøkrlse for jenter skremmer bare enda mer. Det burde være mer som det for guttene. Heldig vis hadde jeg allerede gjort det og jeg kan si at det går helt bra( er du redd kan du spørre om en sykepleier eller helsesekretær kan være til stede)

Dere skriver at bifili og panfili er det samme. Jeg spurte ungdomsstelefonen og de sa at det var forsellig ( men hadde en del fellestrekk )
I en quiz hevdet dere at likekjønnede parr kan gifte seg i den norske kirke, det er dessverre feil. (red: Takk for tips, vi sjekker opp :))
Tilbakemelding
2
10.07.2014 12:30:33
Jeg leste nettopp innlegget deres om herpes, hvor en ung jente hadde beskrevet hvor forferdelig det var. Jeg begynte nesten å gråte fordi jeg er redd jeg kan ha det samme. Måten dere delte den informasjonen er ikke til hjelp på noen måte. Ungdom er ute etter svar. Ikke grusomme beskrivelser på hvor ille det kan være. Herpes kan tross alt variere svært fra person til person. Det innlegget brukte dere til skremme ungdom, ikke skape trygghet og åpenhet rundt kjønnsykdommer. Skam dere! Dette skal være et nettsted hvor ungdom føler aksept og trygghet, ikke skremselspropaganda fra en subjektiv kilde.
Livsredder
3
19.05.2014 22:00:26
Denne siden er så fantastisk, jeg aner virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten den! Og det beste av alt: jeg tror jeg er alene om noe, men så søker jeg det opp, også er det så mange andre som har det helt likt eller lurer på det samme. ELSKER UNG.NO
ali
1
20.05.2014 21:36:08
fantastisk
Olebrumm
1
31.03.2014 14:19:10
Fed side! Digger artiklerne!!!
Litt ris
3
15.01.2014 16:09:37
Føler ikke så veldig for å skrive til dere lenger siden dere veldig ofte skriver sånn: "vi jobber på SPRENG for å svare på alle spørsmålene deres!" Og sånt.. Og hvis vi vil skrive et spm om spiseforstyrrelser eller forelskelse så gjør dere det ganske tydelig at dere er lei av å svare på spm om det... Det virker liksom som om dere hater å få inn spørsmål. Da får jeg liksom så dårlig samvittighet når jeg sender inn spørsmål til dere :-/ så jeg har begynt å bruke klaraklok isteden, selvom di sikkert får inn alt for mange spm fra "plagsomme" unger de og... Jaja (red: det er leit at du opplever det sånn. Når det gjelder spørsmål om kropp, helse, slanking, spiseforstyrrelser, kroppsideal og seksualitet, må vi sende dere videre til klara-klok.no, da det er de som svarer på slikt. Kanskje vi en dag klarer å få samlet alt på et sted. Lykke til!)
TakkTakk
3
23.11.2013 14:51:35
Disse sidene er helt supre, tusen, tusen tusen takk.
0
7
11.05.2013 21:17:17
Denne siden er helt topp. Dere skriver så mye bra, og dere forklarer det på en grei måte, uten å gjøre det altfor enkelt. Jeg har sendt inn spørsmål flere ganger, og alltid fått svar innen en uke. Dere viser at dere faktisk bryr dere. Dere har gjort livet lettere for meg, dere hjelper meg når jeg er langt nede, dere får meg til å skjønne at jeg faktisk er helt normal. Stå på!
0 igjen
3
11.05.2013 21:18:40
Burde kanskje ikke kalt meg 0, for det kan jo tolkes som at jeg er misfornøyd… Burde heller kalt meg "denne siden eier verden" eller noe slikt
Liechtenstein
3
11.05.2013 21:08:58
Kan de kanskje få fleire artiklar på nynorsk? Elles er denne sida heilt kjempebra :)
.
1
03.04.2013 00:12:27
Syns denne siden er veldig bra og hjelpsom, men de siste ukene har jeg sendt inn noen spørsmål som svaret ikke kommer oppå. Det ser ut som de er blitt lest i hvert fall fordi "tittelen" på spørsmålet står er men ikke selve spørsmålet eller svaret. Har også ventet i over 7 dager så derfor lurer jeg bare på om det er ble galt som gjør at det ikke kommer opp noe svar. (Red: vi har hatt noen tekniske problemer i påsken, ser ut som om det nå er ok, beklager dette)
RIS
9
09.07.2012 18:47:36
Jeg er ikke så veldig fornøyd med denne siden. Jeg sendte inn et spørsmål som var langt og lett forståelig, men fikk svar tilbake stilt som et spørsmål. Det irriterer meg grenseløst og dere burde ordnet sånn at man kunne chatte direkte med en. Hadde også vært bra om dere kunne få til et chatrom som var fullstendig anonymt som man kan chatte med andre ungdommer. Få til dette så får dere nok mere ros:) Tommel opp om du er enig.
bruk hue
1
25.05.2015 00:08:32
Hvis du vil snakke med andre direkte, så gå til en annen netside!
gfhj
2
09.07.2012 17:02:28
veldig bra nettsida, der du kan få mykje help frå folk virkeleg bryr seg :)
Lolly
1
28.02.2011 17:11:04
Kul, hjelpsom side, synes nå jeg!!!
Chris
2
28.04.2010 18:26:00
Dere må slutte å dumme ned ungdom med latterlige quizer. Har tatt flere av de, å de alternativene som er feil er helt latterlige og meningsløse iforhold til spørsmålene.
: )
5
03.04.2010 21:07:00
Hei. Jeg syns det burde være mulig at man kan \'kommunisere\' med dere, altså at når man sender inn et spørsmål, og dere svarer, så syns jeg det burde være mulig å skrive til dere igjen, hvis dere skjønner.
jaaa
1
25.05.2015 00:09:24
så enig, hadde brukt denne siden 24/7 hvis de hadde gjort det!
Joel
3
02.04.2010 17:59:00
Siden deres er utroooooliiig bra og jeg er veldig takknemfull for at dere har en sånn side som gir oss så bra informasjon til os ungdommer!!! FORTSETT SÅNN! :) PS: Hyggelig om dere kunne få noen til å svare på \"Idrett og trening\" ... ;)
Religion
4
07.02.2010 16:15:00
Jeg lurte på om dere kunne legge ut en artikkel om religion på denne siden. :D Hva med å legge ut en artikkel om verdensreligioner?
lmao
4
17.08.2009 04:28:29
ris. dere må slutte å være så ufattelig snille. alltid ta parti med personen som sender inn spørsmål, det er lov å si ifra at det finnes dumme spørsmål og overdrevne forventinger. virker jo som det bare er bortsjemte snørrunger her
haloo
3
25.05.2015 00:10:27
det er jo det som gjør dem så proffe! de svarer ikke frekt, hvis et spørsmold er dumt. de er ALLTID hyggelig og forstårelse fule
hufraporsgrunn
5
29.03.2009 18:26:42
Hei! Jeg vil bare si at dette er en SUPER-DUPER sie. Jeg hadde det vanskelig i en lang stund, og hadde faktisk planlagt selvmord, men jeg tenkte aa skrive litt om mine folelser forst og da fikk jeg til svar at jeg burde soke hjelp, og det gjorde jeg og naa er jeg en blid , glad og interresert skoleelev med mange gode venner og alt i livet mitt er perfekt. Og det er egentlig paa grunn av dere, tusentakk, dere har hjulpet meg kjempemye! :-D
Ida
1
17.03.2009 21:46:31
Hei! Denne siden har hjulpet meg med mange forskjellige ting, men snakkeboblen som kommer når man holder musen på vote er "kuttet av" på toppen. Fint om dere kunne fikse det;-)
Ann Solveig
1
11.02.2009 18:12:58
Hei hei! kjempefin quiz om trafikk og førerkort! det har dessverre sneket seg inn en feil hos dere. Bokstaven for førsrkortklasse moped er ikke A1, men M (146). A1 er bokstavene for lett motorsykkel.(red: takk for tips, nå er det rettet)
viktoria
1
23.01.2009 04:22:07
jeg sendte en kommentar som jeg satt inn under "sosialhjelp" pga at jeg ikke fant frem til ris og ros siden. Jeg fikk svar på denne, men kunne ikke finne den igjen når jeg lette. I kommentaren henviser jeg til et annet innlegg som jeg la inn under "sex og samliv" eller det, hvor jeg var litt kritisk til ett svar dere ga ei jente der. Men når jeg trykket inn koden for å lese svaret, sto det at koden ikke var i bruk. Hvorfor det? Har også lagt inn ett annet spm ang spiseforstyrrelser for ca halvannen uke siden, som jeg heller ikke har ftt svar på men nr jeg ser etter svaret på den, kommer det kun frem at dere ikke har svart enda... "screaner" dere innleggene og bare plukker ut det mest intressante?? Forsåvidt syntes jeg fortsatt ikke at man får svar på det man lurer på når svarene deres legges opp til å være så politisk korrekt som mulige... Ofte er det når man tenker på utsia boksen at man når frem til noen. Mvh V
Ros
1
21.01.2009 18:07:59
Kjempebra side! Jeg har stilt spørsmål flere ganger og får alltid svar innen tiden;-)Kult at dere gidder å bruke tiden deres på å svare på våre spørsmål.
bare ros
1
07.01.2009 08:57:19
hei, jeg har tidligere stilt spørsmål, bedt om råd og veilednig i forhold til det tunge rusmissbruket mitt. jeg har fulgt rådene dere ga meg. dere har oppmuntret og inspirerte meg! takket være dere har jeg nå vært på avrusning over en lang periode, og etter at jeg kom hjem har jeg greid å være 100% rusfri i 2 1/2 måned :D jeg er mye bedre å klarer hverdagen mye bedre. det var dere som fikk meg til å tenke og deres omtanke og flotte svar som ga meg den lille dytten jeg trengte for å gjøre noe med rusproblemet. jeg kan ikke få takket dere nok! 1000 takk :D
ROS
1
07.01.2009 08:30:19
Dere er jammen noen flinke fagpersoner som det virker som dere virkelig bryr dere om ungdommer med mange forskjellige problemer. Takk for det og takk for en dødsbra side :oD
IV
1
26.12.2008 10:14:20
Hei :) Først vil jeg si at dette er ei knallbra side ;D Den har det meste av stoff som vi ungdommer er opptatte av, eller kanskje er en del av. Men av og til syns jeg dere forklarer ting litt enkelt. Dere må skjønne at for eksempel spiseforstyrrelse er kanskje ikke alltid så simpelt som dere får fram her. Men så toppes det igjen, med at erfarne kommentarer dukker opp, med en forklaring til hvordan det egentlig er ;D SÅ DETTE ER EI SPREK SIE :D
= @
1
10.12.2008 15:00:16
Hei! Jeg har venta drit lenge på å få svar på et spørsmål. Sjekker hver dag, men til ingen nytte. Har venta i over en uke. Trodde at det var maks tiden. (red: svartiden skal være maks en uke, nå er det så stor pågang på spørsmål at alle som svarer jobber på spreng for å klare å nå fristen. Beklager dette!! red)
...
1
08.12.2008 23:54:31
Litt ris, men mest ros å gi. Jeg har skrevet et spørsmål for en god stund siden som jeg ikke har fått svar på, men det kommer sikkert straks, dere har jo andre spørsmål dere må svare på først. Jeg vil også si takk til svaret dere gir om hvordan en sletter internett side historie. Jeg der ikke på porno ellerno, men liker å kunne gjøre hva jeg vil uten at alle trenger å vite det. OXO
A & M
2
30.11.2008 22:37:43
kjempe fint å ha en side som denne, den hjelper oss kjempemye!
hei
1
20.11.2008 17:48:25
tusen takk for en bra side. kjempe topp side ;oD (red. Takk skal du ha! Det var moro å høre...)
:D:D
1
14.11.2008 18:32:58
døds bra side. men dere svara treigt på brev ;s
=o)
1
11.11.2008 21:15:01
takk for en fin side. dere gjør det litt enklere å stille spørsmål når det er helt anonymt :o) også har dere nesten svar på alt. takk!!!!!
Buuuu
1
07.11.2008 02:02:51
Hei. Jeg skrev en litt kritisk kommentar til et innlegg. Ikke! EN stygg kommentar, men heller ikke enig med deres synspunkt =( Den ble borte og tree guesses why? Dere må tåle kritikk ass... Eller skal dere fjerne denne kommentaren også. Sier ikke at det er en dårlig side, men halla når en skriver at den dumme skrive konkuransen var laim og høres boring ut, så er det en mening. Mere et tips på at kanskje det burde finnes litt mer morosomme tema en kan skrive om, thats all.
hællæ
1
06.10.2008 14:41:24
fint at dere har denne sia assa :) den er veldig bra. TUSEN TAKK =o)
Hi
1
06.10.2008 14:36:00
Vil bare rose ung.no for en kjempe bra side for oss ungdommer. Takk for at dere bruker tid på å svare på spørsmål som vi lurer på =0D
ris og ros
1
18.09.2008 16:24:52
Hei! Kjempe bra side! Men jeg finner ikke "ris og ros" på lista man sender inn spørsmål? Kansje legge den litt mer tilgjengelig. Og der man skriver inn spørsmål også, tok lang tid før jeg fant ut hvor det var. Ellers så er denne siden helt rå!
:P
1
18.09.2008 16:00:37
Ei kjempe goe sia ! kjempegreit me ei sia såm eg kan gå inn på når det er noe eg lurar på :D
osten
1
15.09.2008 00:30:35
Det burde gå an å sortere spørsmålene/svarene etter dato, slik at det er lettere å finne igjen sine egne svar. (red: takk for tipseet. Det er viktig å finne søkemuligheter som gjør at man kan finne svaret sitt selv om man har glemt koden)
M. E.
1
29.08.2008 08:33:10
Takk for en kjempe fiiiin side :o) Jeg har fått mange bra svar om ting jeg lurte på. Tusen takk ;oD
Mette
1
05.08.2008 13:31:57
Kan dere skrive noe om selvmord? (red: du kan lese vår artikkel: http://www.ung.no/psykiskhelse/1990_Selvmord.html)
Bjarne
1
31.07.2008 00:04:10
Jeg synes denne sinen var helt topp. fikk akkurat det svar på det jeg lurte på ;-). topp side :-D
Ros
1
12.07.2008 09:26:59
Bra informasjons side! serlig sørsmål og svar delen! Flott at dere har en slik plass hvor ungdom kan stille spørsmål og få svar på ting det kanskje er vanskelig å spørre om annsikt til annsikt. Om ikke annet får man en pekepinn på hva man skal gjøre videre.. -Gratis, i motsetning til "lommelegen" og lignende sider! :)
Kristiane
1
07.07.2008 19:15:54
Hei. Eg like å lesa noveller, so berre fortsett me da =)
:/
1
28.06.2008 00:10:57
hei, dette er en flott side, men fjern eller endre på det spørsmålet om hvorfor man kommer i institusjon, det er på en måte dere bidrar til at folk misforstår barnevern-barn. -Takk

Spørsmål og svar

TUSEN HJERTELIG TAKK FOR HJELPEN!!!!
Hei Takk for hyggelig tilbakemelding. Veldig fint å høre at du har hatt glede av spørretjenesten vår og er fornøyd med svarene du har fått. Tak...
 Takk for mye god hjelp, og lykke til videre!
Hei Tusen takk for flott tilbakemelding - det varmer virkelig!! Og godt å høre at vi har kunnet være til hjelp for deg i årene som har gått. Det...
Tusen takk for saklige og gode svar!
Hei Det var en utrolig hyggelig hilsen å få! Og det varmer godt å høre at vi har kunnet hjelpe deg så mange ganger. Jeg kan melde om at vi som s...
Ros og råd til redaksjonen/svarerne
Hei Takk for en utrolig positiv tilbakemelding fra deg. Det varmer våre redaksjonshjerter! Det er også veldig fint at du gir oss råd om hvordan vi...
Tusen takk for all hjelpen jeg har fått fra ung.no!
Hei jente 13 år! Tusen takk for gode ord fra deg! Vi er veldig glade for å høre at ung.no har hjulpet deg og gjør deg glad! Å få slike tilbakem...
Jeg vil bare takke hver og en av dere i Ung.no-panelet.
Hei Tusen tusen takk! Det var en veldig hyggelig tilbakemelding å få som både varmer og inspirer oss til å jobbe videre. Du fortjener en klem du ...
Dette er bare en gladmelding!
Hei Ja takk, det var en skikkelig gladmelding! Takk skal du ha :-) Tilbakemeldinger - både ris og ros - er viktige for oss. På den måten får vi et...
Takk for hjelp. Prioriterer dere svarene?
Hei Så fint at ting har ordnet seg til det bedre og at du følte at du fikk hjelp. Vi får mange spørsmål hver dag, og prøver å svare de kronolo...
Jeg vil bare få takket veldig mye for en helt utrolig bra side!
Hei Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Det varmer, og godt å få høre at vi har vært til hjelp for deg. Du må bare stille spørsmål ...
Hvorfor kan vi ikke kommentere på alle spørsmålene på ung.no?
Hei Det er et veldig godt innspill du kommer med, og fint at du vil hjelpe oss med å hjelpe andre! Vi prøver å åpne for kommentarer så mange ste...
Tusen takk for alle svar!
Hei, Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding! Vi er veldig glad for at våre svar har vært og er til hjelp for deg, og vi håper de kan for...
Dere suger
Hei Uff da, det var trist å høre at du synes det. Hva er det du synes vi gjør galt? Vi tar gjerne imot tips til forbedringer hvis du har det, for ...
Syns dere er den beste nettsiden i verden
Hei Tusen, tusen takk - det var godt å høre! Vi gjør så godt vi kan, og håper og tror at vi gjennom de faglige svarene våre både klarer å hje...
Dette er en utrolig bra side!
Hei Takk skal du ha! Slike tilbakemeldinger er moro å få, og er en bekreftelse for oss at vi gjør mye riktig. Fint at du bruker ung.no, og kom gje...
Dere er den mest hjelpsomme siden jeg vet om.
Hei Tusen takk! Det varmer skikkelig å få slike tilbakemeldinger. Det er en bekreftlese på at vi gjør mye riktig og kan gjøre en forskjell. Fint...
Jeg ville si tusen takk for at denne siden finnes!
Hei Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Slike hilsener varmer godt, inspirerer og er en bekreftelse for oss på at vi driver en viktig tje...
Dere er love jeg elesker dere love you
Hei Tusen takk for det - det varmer! Alltid fint med tilbakemeldinger - både positive og negative. Det lærer vi mye av, og gjør at vi stadig kan ...
Se alle