Hopp til hovedinnholdet

Jeg har truffet ei jente som legger drøye bilder av seg selv på My Story

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har truffet ei jente som bor i en annet land, vi snakker sammen hver dag, sender bilder, video og i blandt også samtaler. føler det er noe følelser i bilde.. i starten da vi ble kjent så sendte ho meg nakene bilder det gjør ho også nå hele tide, ofte sånn uten videre, søker ho oppmerksomhet eller? ho sier ho er glad i meg og vil ha meg å alle sånn flørte mld. men er noe jeg ofte irriterer meg over at ho er pålogget så svarer ho ikke på medlinger på mange mange timer, så svarter ho langt senere selv om ho er pålogget, vil ho ikke svare eller hva er årsaken? samtiden så snakker vi jo hver dag, hverfall på kvelden. litt usikker hva ho vil, men sier ho er glad i meg hver dag. samtidem så legger ho ofte litt drøye bilder av seg på mystore alltid på kvelden. hva kan det her bety? er usikker og føler følelser leker med meg. takk for hjelpen og håper på et raskt svar.

Besvart 10.09.2018 17:05
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss i Ung.no.

Først må jeg starte med at jeg ikke kan svare for hva denne jenta tenker og hvorfor hun gjør det hun gjør.

Du sier ikke noe om hvilket land denne jenta er fra, og om det er så langt unna Norge at de har en annen tidssone. Da kan det nemlig være slik at når det er kveld hos deg, kan det være morgen eller formiddag hos henne. Dette må du gjerne sjekke opp først.

Mange er pålogget sin pc/telefon, selv om de ikke er tilgjengelig til enhver tid, noe som også kan gjelde denne jenta? Det beste er å spørre henne selv om årsaken?

Dessverre er det helt umulig å vite hvorfor hun legger ut drøye bilder av seg selv, kanskje hun tror at du ønsker det? Kanskje det er den erfaringen hun har at gutter/menn ønsker å se bilder av henne slik?

Det som ikke er bra er at hun legger disse bildene ut slik at alle hennes kontakter kan se henne, og som du vet er jo My story for alle.

Hvis du betyr så mye for henne og hun sier at hun er glad i deg, bør hun vel ikke dele disse bildene med alle!

Jeg synes du skal våge å snakke med henne om dette. Hvis du ikke ønsker de drøye bildene sendt, eller at hun skal dele de med alle, bør hun respektere deg for det. Hvis hun virkelig mener og ønsker noe med forholdet deres.

Legger ved noen artikler.

Ønsker deg lykke til videre og håper at du har fått noen råd og tips.

Vennlig hilsen Helsesøster ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Føler du press om å sende nakenbilder?

Lettkledd på snapchat (colourbox.com)

Å sende nudes kan føles spennende og ganske uskyldig. Kanskje søker du oppmerksomhet og har lyst til å gjøre en annen interessert? Det er likevel lurt å være klar over konsekvensene dette kan ha for deg.

Av Julie, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Har du delt nakenbilder av andre?

Gutter sitter i trappa og ser på mobilene sine (colourbox.com)

Har du videresendt et bilde som bare var ment til deg, og skjønt at det ikke var en ok ting å gjøre? Her er noen tips til hvordan du kan rydde opp.

Les mer

Mas og press om å sende nudes - Hva gjør du?

Jente viser mobil med teksten No nudes for you. (colourbox.com)

Det er ikke så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

Les mer

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

Trist jente krangler med kjæresten (www.colourbox.com)

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre - både om det som er fint og om det som er vanskelig.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forhold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forhold