Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg (som gutt) få orgasme ved å bare fingre meg/ stikke noe opp i rumpa?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hvordan kan jeg (som gutt) få orgasme ved å bare fingre meg/ stikke noe opp i rumpa? Er det noen redskaper jeg kan bruke/kjøpe eller noen teknikker med fingrene? Bør jeg se om jeg finner en gutt som er villig til å eksperimentere og forføre han til å pule meg? Vil nødig kjøpe dildo eller vibrator. Helst noe diskret Hjelp!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no.

Det er mange gutter/menn som synes det gir ekstra nytelse å stimulere selv eller bli stimulert i området rundt anus og i endetarmen. Anus er en av de største erogene sonene på kroppen. Noen cm opp i endetarmen kan prostatakjertelen kjennes på fremre vegg (mot penis). Stimulering av prostata er av mange beskrevet som mannens svar på kvinnens g-punkt, og kan gi en helt annen type orgasmeopplevelse - dypere og kraftigere. 

Ved analsex er det viktig alltid å bruke rikelig med vann- eller silikonbasert glidemiddel. Endetarmen har ikke naturlig fukt slik som skjeden og slimhinnene kan lett få rifter og blø noe som kan være ubehagelig og smertefullt. Glidemiddel vil gjøre at det vil være lettere å føre en noe inn i endetarmen. Det kan også være greit å benytte kondom på fingeren eller gjenstanden du benytter. Du kan i utgangspunktet benytte hva som helst med riktig form, fasthet og størrelse, bare du i varetar hygienen.

Det er fort gjort at det gjør vondt hvis en skal forsøke seg på analsex, men denne sonen kan gradvis og forsiktig - og med masse smøring – åpne seg og gi god nytelse for deg.

Før du forsøker noe inn i endetarmen, er det viktig med litt stimulering av endetarmsområdet først; både området rundt og selve åpningen. Begynn med en finger, gjerne med glidemiddel når du stimulerer.

Når åpningen begynner å "gi etter" og er det klart for å forsøke å føre noe større inn. Gjør det vondt har du ofte ikke brukt god nok tid, slik at musklene i endetarmen fremdeles er for stramme. Hvor stramme musklene i endetarmen varierer nok noe, men det handler først og fremst om evnen til å kunne slappe av og at du har brukt nok tid og masse glidemiddel.

Presser du noe gjennom endetarmsåpningen med tvang og med stor kraft, kan skader på lukkemuskelen oppstå. Noen skader kan repareres, andre ikke.

Det er viktig å ta med seg at analsex skal ikke på noe tidspunkt oppleves smertefullt - enten en bruker finger, dildo eller penis. Hvis du opplever smerte, bør du avbryte analsexen. 

Selvsagt kan du forsøke å finne en gutt som vil eksperimentere med deg, men husk at det må være helt frivillig fra begges side.

Lykke til.

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Vanlige spørsmål om orgasme

-Jeg får orgasme alene, men ikke sammen med kjæresten min. -Kan det være farlig får hjertet å få orgasme flere ganger etter hverandre? -Jeg lurer på hvordan jeg vet om han har orgasme.

Dette og andre spørsmål om orgasme kan du se svar på her.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Hva er analsex?

Hva er analsex? (colourbox.com)

Mange har hørt om analsex, men ikke alle vet så mye om det likevel. Hvor vanlig er det, og hvordan foregår det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex