Hopp til hovedinnholdet

Dama mi sier hun har fått rift i underlivet. Hun har tidligere fått rift i underlivet etter samleie, men dette skjedde ikke under samleie siden jeg var bortreist når hun fikk det. Kan hun ha vært utro med noen andre? hun påstår det er for trange bukser som gjør det.  

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei. dama mi sier hun har fått rift i underlivet. Hun har tidligere fått rift i underlivet etter samleie, men dette skjedde ikke under samleie siden jeg var bortreist når hun fikk det. kan hun vere utro med noen andre? hun påstår det er for trange bukser som gjør det. riften er helt nederst i skjedeåpningen har hun sagt.. jeg har spurt henne om dette at jeg tror hun er utro, men hun sier hun ikke har vært det. jeg bare skjønner ikke at det kan være buksene som gjør det, siden hun sier selv hun aldri fikk rift før av buksene sine..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Hvordan hun har fått denne riften er vanskelig for meg å vite. Siden hun tidligere har fått slik rift ved samleie tenker jeg det kan være en mulighet at trange bukser og uheldige omstendigheter kan ha muliggjort dette.  Hun kan jo sånn sett også ha stimulert seg selv med f.eks en dildo og fått en slik rift i nedkanten av skjedeåpningen. Om hun er sår nedentil skal det ikke alltid så mye til før huden kan sprekke litt.

Slik jeg ser det skal man i forhold i utgangspunktet kunne stole på hverandre. Er dere uærlige mot hverandre vil dette uansett før eller siden komme for en dag. Om du ikke stoler på henne må du bare ta det opp med henne. Om hun ikke er ærlig med deg vil du kunne merke det på måten hun svarer på.

Anbefaler å lese vedlagt artikkel. 

 

  

Hilsen jordmor, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om ekteskap?

Når trådte ekteskapsloven i kraft i Norge?