Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg fortelle kjæresten min at jeg planlegger å ha sex med eksen?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg og X’en min planlegger å ha sex sammen for første gang. Det blir også min første gang, men ikke hans. Jeg har kjæreste og jeg vet jeg ikke burde gjøre det, men jeg savner han så og det kommer til å føles så riktig! Og jeg lurte på hva jeg skal si til kjæresten min, burde jeg si noe om det, burde jeg holde kjeft om det?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for spørsmålet!

Ut fra det du forteller tror jeg nok du behøver å prate med kjæresten din om dette. Det er jo en grunn til at du ønsker å ha sex med ekskjæresten din. Det kan nok være en idé å vurdere om du egentlig ønsker å være sammen med kjæresten din. Med tanke på at du har såpass sterke følelser for ekskjæresten din, kan det jo være at du egentlig ikke ønsker å være sammen med den kjæresten du har nå.

Du kan i hvert fall forsøke å snakke med kjæresten om hva du føler og hva du vil videre. Om du har sterkere følelser for eksen enn det du har for kjæresten, vil det nok være lurt å vurdere om det beste for dere begge er å avslutte forholdet. Jeg forstår at du savner eksen og ønsker å ha sex med han. På grunn av dette kan det være lurt å tenke litt over hva du egentlig ønsker og om du fortsatt vil være i et forhold med kjæresten din.

Lykke til:)

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for jentene