Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil gjerne ha en fast sexpartner, men gutter vil bare ha one night stands.

Jente 19 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 19 som har bodd en del rundt om kring siste årene og tallene på sex partnere begynner å hope seg opp. Det stresser meg og jeg vil gjerne ha en fast sex partner. Jeg er ikke ute etter et forhold ettersom jeg flytter mye, men gang på gang blir jeg avvist. Jeg er fit og vil si utseendet mitt ligger på en 8, men allikevel vil gutter bare ha one night stands med meg. Jeg forstår ikke tankegangen deres når jeg sier til dem jeg ikke vil ha noe mer enn sex og de sier det samme. Det ender alltid med at jeg må finne ny partner. Mange gutter er også mye av og på. Plis hjelp

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Slik jeg forstår det du skriver er at du ønsker deg en fast sexpartner, men ikke en kjæreste og å være i et forhold. Du opplever at gutter du sier at du ikke vil ha noe mer enn sex med mener det samme, men allikevel må du finne ny partner.

Det er mange ord for et uforpliktende forhold, blant annet friends with benefits eller pulevenn. Noen klarer å nyte kropp og erotikk på samme måte som et godt måltid eller en joggetur. Andre blir følelsesmessig involvert etterhvert, og det kan komplisere slike forhold. Jeg tenker litt at når du sier at du ikke ønsker noe mer enn sex så vil nok mange tenke på one night stands mer enn at man skal være hverandres faste sexpartner. Kanskje du kan tenke litt over hvordan du pleier å kommunisere dine ønsker ift sex og partner, og se om det er noe du kan si på en annen måte for at gutter skal forstå det annerledes. Allikevel er det ikke sikkert at den andre er ute etter en fast sexpartner og da er det viktig å akseptere det. 

Lykke til!

Vennlig hilsen helsesøster

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer

”One-night stand” eller tilfeldig sex – angrer du etterpå?

Jenter sitter på sengekanten og angrer (colourbox.com)

Har du opplevd å ha sex med noen (som du kanskje ikke engang kjenner) uten at det ble noe mer enn det? Du er ikke akkurat alene. Studie* viser at opptil 7 av 10 nordmenn har hatt minst en ”one-night stand”, så man kan si at tilfeldig sex er relativt vanlig.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondomer (foto: ung.no)

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex