Hopp til hovedinnholdet

 Jeg lurer på tørpulet vi eller ikke?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg var med en fyr så klinet vi. når vi klinet begynte han og bevege hoftene litt rundt. Og litt mot meg. Mens jeg hadde bene mitt imellom bena hans. Jeg tror jeg ikke rørte tingen hans. Senere sa han til folk at vi tørpulte. Men jeg følte ikke det var tørpuling. Men jeg vet ikke hva tørpuling er. så jeg lurer på tørpulet vi eller ikke?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 14 år.

Takk for at du skriver til Ung.no!
Med tørrpuling menes det at man gjør seksuelle vegevelser som om man skulle hatt sex, men man har klærne på. Slik som han gjør når han beveger hoftene som om han beveger penis ut og inn av underlivet ditt.

For han var dette tørrpuling, men slik jeg forstår det du skriver, så var du ikke aktivt deltakende i det. Det er du som avgjør hva dette var for deg, og om du opplevde det som tørrpuling eller ikke.

Håper dette kan hjelpe deg.
Lykke til!

Vennlig hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer

Tolke eller vise seksuell lyst

En gutt og jente i tenårene sitter på en sofa, og jenta kysser gutten på kinnet. (www.colourbox.com)

Hvordan kan du vite at kjæresten eller den du vil ha sex med, vil det samme? Hvordan tolke den andre riktig, for ikke å gjøre noe galt? Og hvordan kan du selv vise partner at du er klar for å ha sex?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for jentene