Hopp til hovedinnholdet

Er greit å ha sex med en fyr, også ha sex med broren 2-3 dager etter?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei jeg er 16 år og lurer på om det er greit å ha sex med en fyr også ha sex med broren og kompisen to og tre dager etter?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no.

Så lenge du er over 16 år, og sexen er frivillig, lovlig og ønsket fra de involverte, så er det ingen gitte regler på hvem man kan ha sex med eller hvor lang tid det må gå mellom de ulike personene. 

Sannsynligvis vil det også variere fra sted til sted om hvordan man vil se på en slik situasjon. Det er altså normene i samfunnet - og da mest der du bor - som vil avgjøre om dette vil oppfattes som greit eller ikke. 

Det eneste du kan gjøre, er å tenke hva du selv ønsker og synes er greit, både med tanke på deg selv, med tanke på de guttene og eventuelle "snakkis" der du bor. 

Lykke til.

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer

”One-night stand” eller tilfeldig sex – angrer du etterpå?

Jenter sitter på sengekanten og angrer (colourbox.com)

Har du opplevd å ha sex med noen (som du kanskje ikke engang kjenner) uten at det ble noe mer enn det? Du er ikke akkurat alene. Studie* viser at opptil 7 av 10 nordmenn har hatt minst en ”one-night stand”, så man kan si at tilfeldig sex er relativt vanlig.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex