Hopp til hovedinnholdet

Gutt 16: Interessert i sex med kompis, men er kompisen interessert?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

hei! jeg og en venn tradet nudes for en stund siden. han er ikke homofil selv, men han ble med på det så lenge det ble mellom oss. jeg har tenkt på han på en seksuell måte veldig lenge nå, og vet ikke hva jeg skal gjøre. han har også tilbudt meg å suge pikken hans (som jeg innimellom fantaserer om) men jeg vet bare ikke om han mente det. hva burde jeg si/gjøre for å få dette til å bli en virkelighet for meg? xoxo, forvirra som f

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Fint at dere er klar over at nudes må forbli mellom dere. Å dele bildene med andre er ulovlig ifølge norsk lov, og om en av dere vil ha bildet dere sendte slettet fra den andres telefon, så må den andre slette bildet.

Om du vil gå videre med dette, så er det greit å være ærlig med deg selv og snakke med den andre involvert om hva hver av dere vil skal skje og hva dere vil ha ut av dette. Det er lettere å slippe unødvendige misforståelser og sårede følelser når dere er ærlige og tørr å snakke åpent fra start.

Det kan være greit å være ærlig og tydelig i relasjoner i livet generelt. Ikke ha en skjult agenda.

Ønsker deg lykke til! Stol på deg selv.

Hilsen Youchat i samarbeid med ung.no.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er det straffbart å sende nudes?

Gutt tar bilde av lettkledd jente (colourbox.com)

Noen synes det er spennende å sende naken- og lettkledde bilder. Men hva er egentlig lov å sende? Og er det ok å dele bilder og filmer videre med andre?

Les mer

”One-night stand” eller tilfeldig sex – angrer du etterpå?

Jenter sitter på sengekanten og angrer (colourbox.com)

Har du opplevd å ha sex med noen (som du kanskje ikke engang kjenner) uten at det ble noe mer enn det? Du er ikke akkurat alene. Studie* viser at opptil 7 av 10 nordmenn har hatt minst en ”one-night stand”, så man kan si at tilfeldig sex er relativt vanlig.

Les mer

Om samtykke til sex

Nei er nei (amnesty.no)

Det kan være vanskelig å sette grenser når det kommer til sex, og mange synes det er vanskelig å forstå hva seksuelt samtykke er i ulike situasjoner. Amnesty har derfor laget seks filmer om sex, grensesetting og samtykke - og du kan se alle her!

Les mer

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondomer (foto: ung.no)

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex