Hopp til hovedinnholdet

Redd for hva andre kommer til å si om sexlivet mitt

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente som er veldig glad i seksuell nytelse.. Jeg liker fingring og gjør det ganske ofte. Jeg eksperimenterer ganske mye med hvordan jeg kan onanere. Jeg føler jeg er ganske klar for sex, jeg vet det er noe jeg vil ha, men har ikke noen kjæreste eln. Spørsmålet mitt er da, blir det feil å finne noen på omegle og ha sex med de? Siden jeg har funnet en som er ett år eldre bare og jeg vet at han bor her og er den han sier han er. Jeg vet jeg vil ha sex men tenker mest på hva andre kommer til å si. "Herregud, fant du bare en random fyr på omegle? For en slut" Er ikke slut, jeg bare tar ikke jomfudom og sex så hellig som mange andre..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

Jeg synes det er flott at du har tenkt godt gjennom dette og vet hva du ønsker.  Det er viktig å være trygg på seg selv og på partneren sin første gang du har sex. Du må ikke nødvendigvis ha kjæreste, men det kan være fint å kjenne personen og være komfortabel med ham.

Ikke la andre folk sine meninger såre deg. Du bestemmer selv hva du ønsker å gjøre og hva som føles riktig for deg. Jeg kan nok ikke si noe om det blir feil å finne en gutt bare for å ha sex med ham. Det viktigste er at du er komfortabel med valget ditt. Det er du som må leve med det og derfor er det viktigste at du føler at valget ditt er riktig.

Jeg synes ikke det blir feil å finne noen å ha sex med - så lenge du er helt komfortabel med dette og synes dette er det riktige valget. Husk: selv om du ikke tar jomfrudommen og sex så høytidelig, er det viktig å huske på at du ikke kan få jomfrudommen din tilbake. Det er ikke alle som synes dette er en stor greie, men det kan i hvert fall være lurt å tenke litt på det, slik at du ikke kommer til å angre senere:)

Du må selv kjenne på hva som føles riktig for deg - uavhengig av hva alle andre mener.

Les gjerne gjennom artiklene under for å få flere tips.

Lykke til:)

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

”One-night stand” eller tilfeldig sex – angrer du etterpå?

Jenter sitter på sengekanten og angrer (colourbox.com)

Har du opplevd å ha sex med noen (som du kanskje ikke engang kjenner) uten at det ble noe mer enn det? Du er ikke akkurat alene. Studie* viser at opptil 7 av 10 nordmenn har hatt minst en ”one-night stand”, så man kan si at tilfeldig sex er relativt vanlig.

Les mer

Nedsatt funksjonsevne og sex

Foto: Brian Cliff Olguin/Unge funksjonshemmede,Jegelsker.blog.

Kroppen fungerer ofte litt annerledes når man har en funksjonsnedsettelse eller en kronisk sykdom, men følelser og tanker om sex og forelskelser har de fleste mennesker til felles.

Av ungefunksjonshemmede.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for jentene