Hopp til hovedinnholdet

Selv om han har veldig stor penis så kom han rett inn. R jeg blitt for løs?

Jente 19 år
 

Spørsmål

Hei, jeg og exen avslutta forholdet for en stund siden.For at vi kunne ha sex så prøvde vi leeenge.Følte meg veldig trang og vi gjorde forskjelli for å prøve utvide litt.Har en god venn( R IKKE)sammen, han r litt eldre enn meg.Jeg ville veldig ha sex, (han syns jeg har så sexy rompe),han teasa så bra! Jeg sto sånn fremover på hender og knær og lot han bestige(?) meg sånn bakfra (heter det?).Nå føltes det mye mer åpent og løst og jeg fikk en høy kjempekkel fiselyd med en gang han gikk inn men han brydde seg ikke.Selv om han har veldig stor penis så kom han rett inn.R jeg blitt for løs?Så med en gang han fikk masse utflod fra meg på penis.R det normalt?Det var veldig godt for meg men flaut når han skle ut pga.så ekle lyder og var så MYE hvitt utflod på penisen.Han måtte tørke seg!! Er litt flaut hvis det er sånn når jeg møter "den rette"

Besvart 21.09.2018 14:37
 

Svar
Hei jente 19 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Nei, skjeden er ikke for løs. Når du blir seksuelt tent utvides skjeden og det lages skjedesekret i to kjertler som ligger like innenfor skjedeinngangen, det kommer mer væske gjennom skjedeveggen når hele underlivet forsynes med mer blod og det lages også skjedesekret i to av de indre delene av klitoris. Når den seksuelle tenningen er på topp er skjeden ordentlig våt og utvidet. Skjedesekretet kan sive ut av skjeden under og etter seksualiteten. Den hvite væsken du så kommer fra de to kjertlene like innenfor skjedeinngangen. Det er vanlig at man kan se den på penisen etter samleie. Det er et godt tegn. Du var seksuelt tent/kåt og du nøt samleiet. Etter at den seksuelle tenningen er over blir skjeden igjen tørr og trang.
Det vanlig at det kommer luft fra skjeden når man har samleie. Slik jeg forstår det var du ordentlig seksuelt tent før samleiet og da hadde allerede skjeden utvidet seg og den var våt. Da kan det komme luftlyd. Hvis han tar penisen helt ut, for hvert støt kommer det mer luft inn, enn hvis noe av penisen er igjen i skjeden. 
Dette er ikke flaut! Det er det motsatte. Dette er et godt eksempel på god seksualitet mellom to mennesker. 
Fortsett å nyte god seksualitet!


Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex