Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir veldig fort tent på og tissen blir hard.

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei Jeg blir veldig fort tent på og tissen blir hard. Når ser på 29 år gammel læreren min, hun har så deilig rumpe og store tits at jeg må ofte gå på do midt i timen og runke. Det skjer også når noen jenter gir meg en klem. Er dette vanlig?

Besvart 28.11.2018 18:13
 

Svar
Hei gutt 14 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Det er vanlig at man blir veldig fort tent i den alderen du er i nå, både når man ser noen man synes er fine og når en klemmer noen. Du kan også få ereksjonen helt uten at du hverken ser noen, tenker på noen eller klemmer noen. Det lages masse hormoner og det kan ta litt tid før man føler at man har mer kontroll. Det hjelper å onanere til orgasme. Da går den seksuelle tenningen/kåtheten over for en stund. Mange onanerer i dusjen før skolen, når de kommer hjem og før de sovner. Andre onanerer sjeldnere og andre oftere. Finn ut hvor ofte du må onanere for å ha mer kontroll. 
Det er ikke lov å onanere på skolen. Man skal ikke sette andre i forlegenhet. 
Hvis du blir tent på skolen, kan du avlede deg selv. Det gjør du ved å ikke se på læreren, men aktivt følge med på faget, konsentrere deg om skolen osv. Når noen gir deg en klem, kan du registrere reaksjonen, ereksjonen, og deretter avlede deg selv. Det vil bare ta noen minutter før ereksjonen går ned. Du trenger altså ikke å handle på - gjør noe med - ereksjonen hver gang den kommer.
Nyt kroppen og kjønnet ditt!


Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Ofte og plutselig ereksjon?

Gutt holder seg i skrittet (colourbox.com)

Du sitter i klasserommet. Ingenting handler om sex, men plutselig kjenner du det likevel – penis blir stiv eller det kribler i underlivet! Hvorfor er det slik?

Les mer

Gutter og puberteten

Gutt i boxeren (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex