Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg finne noen å ha sex med ?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei, Jeg er en jente på 18 år, og er drit gira på å ha sex med en jente. Men jeg aner ikke hvordan jeg kan gjøre det, for jeg bor på en veeeldig liten plass med få innbyggere, og ingen her vill ha lesbe sex. Det jeg òg vill er å ha sex med litt eldre kvinner. Jeg har så lyst. Men aner ikke hvordan. Har prøvd mange nettsider, men synest det er litt ubehagelig for man vet aldri hvem som sitter bak. Takk for svar :D

Besvart 07.12.2018 13:40
 

Svar
Hei


Ja jeg vet , nettsider kan være litt kleine og man vet ikke alltid hvem man møter. Når man møter dem så er de kanskje ikke som man hadde forventinger eller forhåpninger om?

Likevel er nettsider og enkelte apper trolig den mest effektive måten å finne en annen jente/dame å ha sex med.

Kanskje ved å bruke litt mer tid på å chatte, så får man et større innblikk i hvem personen er, så kanskje det vil føles mer naturlig og tryggere å møtes ?

På et lite sted er det dessverre ofte ikke så mange å velge mellom, så mange velger etter hvert å flytte til et større sted , og trolig da også med større utvalg.

Om du skulle bruke nettsider eller apper så kan det også være at du har erfart at man kan oppleve folk som ikke gir lyd fra seg igjen, folk som er plagsomme, folk som sjikanerer osv ..Det fordi det er lettere å være anonym, og lettere å være litt frekk på nettet. Dette kan føre til at man av og til kan snakke med personer som plager eller sårer.

Det kan også være fint å lage noen regler ang hva du vil dele på nettet , hvilke bilde vil du dele ,og hva som er greit for deg å snakke om .

Også når du møter andre damer som du vil ha sex med kan det være greit å ha tenkt gjennom hva som er greit for deg å gjøre seksuelt og hva du ikke liker. Kanskje også å øve litt på ulike måter man kan forklare dette til partneren man skal ha sex med, og dermed sette sine egne grenser.

Møter man damer som er eldre enn seg selv kan det være at de har et annet forhold til sex , men også til rusmidler. også der kan det være fint å ha tenkt gjennom hva man er med på og ikke.

Jeg forstår veldig godt at du har lyst til å ha sex. Og ja du kan møte andre kvinner på nettsteder, datingapper men også i skeive organisasjoner eller foreninger. Det kan være i organisasjoner som  Skeiv ungdom , eller på arrangement som pride osv..

Lykke til :)

 

Hilsen Youchat i samarbeid med ung.no.

Snapchat: yhelseutvalget

 

 

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Bildet er lånt fra www.colorbox.com

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

Les mer

”One-night stand” eller tilfeldig sex – angrer du etterpå?

Jenter sitter på sengekanten og angrer (colourbox.com)

Har du opplevd å ha sex med noen (som du kanskje ikke engang kjenner) uten at det ble noe mer enn det? Du er ikke akkurat alene. Studie* viser at opptil 7 av 10 nordmenn har hatt minst en ”one-night stand”, så man kan si at tilfeldig sex er relativt vanlig.

Les mer

Selvtillit på sex og prestasjon

Par i senga (colourbox.com)

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

Les mer

Sex og aldersgrenser

sex - illustrasjon

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex