Hopp til hovedinnholdet

Ble sammen med en gutt på snap og møtte ham.

Jente 15 år
 

Spørsmål

jeg ble sammen med en gutt på snap for 2 uker siden og jeg møtte han forgie søndag og jeg angrer på at jeg møtte han fordi jeg og han hadde sex og jeg trodde ikke på han når han foreslo det så jeg sa at det var greit.Jeg er redd for at jeg kan være gravid og jeg er redd for at han kan ha smittet meg med noe. Han jeg møtte forgie søndag såg ut som at han var ca. 20 år, men jeg vet ikke hvor gammel han egentlig er. Jeg tenker på dette hele tiden og det plager meg. Hvordan skal jeg klare å tenke mindre på dette? Jeg har mistet venner etter at jeg møtte han. Hva kan jeg gjøre for få vennene mine til å forstå om at jeg angrer på det jeg gjorde forgie søndag?

Besvart 15.12.2018 18:44
 

Svar
Hei

Stakkars deg, hvordan går det med deg? Jeg forstår veldig godt at du angrer på det som skjedde. Og du kunne ikke vite at det ble slik. Å bli kjent med noen på nettet kan gi ubehagelige overraskelser, når man møtes på ordentlig. Det har du erfart, og så bra at du har tatt lærdom av det. 

Du trenger virkelig hjelp nå, og jeg anbefaler deg å ta kontakt med helsestasjon for ungdom der du bor for å finne ut om du kan være gravid og teste deg for kjønnssykdommer. Du kan få tatt gratis tester og bli undersøkt av lege om nødvendig.

Å gå med slike bekymringer er belastende og skaper mye unødig uro. For at du skal klare å tenke mindre på dette, bør du snakke om det.

Det kan hjelpe å snakke med helsesøster om det du opplevde sammen med gutten. 

Ikke vær redd for å fortelle om opplevelsen. Så synd at du har mistet venner nå i etterkant. Jeg har tro på at det ordner seg med vennskapet igjen, når vennene forstår at du angrer på det som skjedde.

Ønsker deg alt godt og masse lykke til!

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

”One-night stand” eller tilfeldig sex – angrer du etterpå?

Jenter sitter på sengekanten og angrer (colourbox.com)

Har du opplevd å ha sex med noen (som du kanskje ikke engang kjenner) uten at det ble noe mer enn det? Du er ikke akkurat alene. Studie* viser at opptil 7 av 10 nordmenn har hatt minst en ”one-night stand”, så man kan si at tilfeldig sex er relativt vanlig.

Les mer

Vet du hvem du chatter med?

Jente med mobil (colourbox.com)

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Spørsmål og svar
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om spørsmål og svar