Hopp til hovedinnholdet

jeg og kjæresten min prøvde å ha sex, men det gikk ikke. ikke fordi han ikke fikk den opp, men når vi skulle ha det, "falt" den liksom ned igjen..

Jente 17 år
 

Spørsmål
jeg og kjæresten min prøvde å ha sex, men det gikk ikke. ikke fordi han ikke fikk den opp, men når vi skulle ha det, "falt" den liksom ned igjen.. Jeg lurer på om det er noe med meg, eller hva er det som gjør dette?
Han har problemer med at hjertet slår for fort og pumper mer blod enn det skal, kan det ha noe med det å gjøre?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Kjæresten din er ikke alene med å oppleve dette. Det er en veldig spent situasjon første gangene man skal debutere seksuelt. Det kan da bli slik at presset blir for stort og penisen detter ned. Det har ikke noe med deg å gjøre. Han er nok spent på det som skal skje. Ikke stess med dette, bare kos dere ved å ta på hverandre, også vil ting gå bedre etter hvert. Husk ingen er verdensmester første gang.

Bare det å skulle ta på seg en kondom kan for noen gutter være nok til at penisen faller. Det kan være greit å ha tørr trent litt for gutter på egen hånd før han skal gjøre det med en jente.

Hvis han har problemer med hjertet må han spørre legen han går til om det kan ha noe å si. Legger ved ett par artikler under svaret

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kondom

Fakta om kondomer (ung.no)

Kondom er det eneste sikre prevensjonsmiddel som gutter kan bruke. Kondom beskytter både mot graviditet og kjønnssykdommer.

Les mer

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjæresteforhold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjæresteforhold


Quiz: Hva vet du om søvn?

Har søvn noe å si for trafikksikkerheten?