Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten har gjort det slutt fordi jeg ikke vil ha sex, hva gjør jeg?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Ekskjæresten min slo opp med meg på den måten at han blokkerte meg på alt , endrett kallenavnet mitt på messenger fra jentå mi te navnet mitt på grunn av at eg ikke va klar for å ha sex . Eg elske han like mye som eg gjorde før han gjorde det slutt med meg & eg har like mye følelser for han som eg hadde for han før

Besvart 16.01.2019 16:28
 

Svar
Hei

Så leit at det ble sånn. Gi kjærlighetssorgen litt tid, snakk med noen om følelsene og hold deg i aktivitet! Jeg synes også det er bra at du ikke lar deg presse til å ha sex. 

Du kan også tenke på at han ikke var en særlig snill kjæreste, om han ikke ville være sammen med deg fordi du ikke ville ha sex. Se heller på det slik: Etter hvert kan du begynne å flørte med andre gutter, og kanskje finner du en som har mer respekt for degvog dine ønsker. 

Jeg legger ved noen artikler som gir flere råd. Fortsett å respektere dine egne behov, spesielt når det gjelder sex!

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sorg og krise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sorg og krise