Hopp til hovedinnholdet

Er det kult å drive med boksing?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er 14 og har nettopp begynt på boksing. Jeg er ganske så tynn, men alle mine andre venner går på boksing eller fotball. Så jeg lurer på om det er kult å gå på boksing, om dette er noe jeg burde satse mer på. Jeg er også interesert i spill, jeg spiller mye minecraft og lurer på å droppe ut av skolen for å bli profesjonell minecraft spiller.

Besvart 14.01.2019 16:21
 

Svar
Hei

Om en idrett er kul eller ikke er jo opp til hver enkelt å bestemme. Det viktigste er jo om du synes det er gøy. Boksing er en veldig fin treningsform, hvor man trener hele kroppen, både kondisjon og styrke. Å ha en aktivitet kan være veldig lurt når du ellers sitter mye stille og spiller, og også en måte å møte vennene dine utenom skole og pc-skjerm. Så du kan gjerne fortsette med dette.
Når det gjelder planen om å bli profesjonell minecraftspiller, vil jeg at du tenker deg om to ganger. Drøm om å bli det, men tenk at du må sikre deg med skolegang i tillegg. I virkeligheten er det kun noen få som blir profesjonelle spillere, da er det lurt å holde andre muligheter åpne, i tilfelle dette ikke er mulig.

 Hilsen fysioterapeuten, ung.no
Rådiver ungdomsskole, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Trening og idrett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om trening og idrett