Hopp til hovedinnholdet

Hvordan får man seg kjæreste? Jeg er 14 år, og har aldri hatt kjæreste.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 14 år jeg lurer på hvordan man skal få seg kjærste. Jeg har briller og kviser i panna. Men jeg har aldri hatt kjærste før så plis hjelp meg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Det er helt normalt å ikke ha hatt kjæreste når man er fjorten år, så det er virkelig ikke noe du trenger å bekymre deg for. Det er viktig at man ikke stresser med å finne noen å være sammen med. Forsøk å slappe av og ta ting med ro, så vll du omsider finne noen du kunne tenke deg å være kjæreste med. Når du har gjort dette, går det an å vise personen du liker at du er interessert, blant annet ved å snakke og flørte med vedkommende. Og kanskje viser det seg at denne personen har følelser for deg også. Da går det etter hvert an å bli kjærester.

Finner du noen du liker, er det viktig at du prøver å være deg selv. Det finnes massevis av mennesker som vil like deg for akkurat den du er, og derfor kommer du ingen vei med å late som at du er noen andre. 

Jeg legger ved noen artikler nedenfor, som forhåpentligvis kan være til hjelp. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Adopsjon
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om adopsjon