Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg er adoptert

Jente 14 år
 

Spørsmål

hei noen ganger tror jeg at jeg er adpotert fordi jeg ikke føler at jeg er en del av familien jeg blir litt lei meg fordi jeg ikke er sånn menn jeg vet ikke jeg blir litt trist faktisk men jeg trenger faktisk hjelp faktisk jeg tror jeg komer fra ett annet lan men jeg vett ikke plis jelp meg tusen takk viss dere svarer meg fordi da blir eg glad tusen tak ung dot no

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Tusen takk for at du skriver til oss med spørsmål du lurer på! Det er ikke greit å være usikker på hvor man egentlig kommer fra. Har du spurt foreldrene dine om dette? Kanskje de har et godt svar til deg? Hvis ikke; synes jeg du skal ta kontakt med helsesøster eller sosiallærer på skolen din. Det kan være godt å snakke med noen voksne du er trygg på. Sammen kan dere finne ut hva som kan være nyttig i akkurat din situasjon. Kanskje du kan få hjelp til å snakke med dine foreldre?

Legger ved en artikkel om hva unge kan snakke med helsesøster om.

 

Ønsker deg masse lykke til videre!

Med vennlig hilsen familieterapeuten, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Adopsjon
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om adopsjon