Hopp til hovedinnholdet

Vennen til tanten hennes kysset henne

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jente på 13 år. Da jeg var hos tanta mi(25) og venninna(24)hennes og en kompis(26) han kompisen hadde jeg aldri møtt før jeg ble ganske intresert i han og han i meg da jeg spurte tanta mi om å låne en bh ble han rød og bare sa du har så fin kropp vi er ganske tullete så jeg tok cola glaset hans og heldte cola på han men han visste mye interesse og dagen etter satt vi ute på plattingen hennes og pratet da kom han innom og da han sa hadde rusket han først i hodde og tanta mi bare ok og han skal jeg heller gjøre sånn jeg satt nermest og han kysset meg i pannen jeg ble ild rød i ansikte og han Gikk og tantene skulle ut så jeg satt da kom han tilbake og spurte etter tantene mine ogjeg sa at de ikke var her og lentehan seg mot meg og kyset meg lett jeg kystet han tilbake da klinte vi han tok på meg jeg synte det var deilig og han Sa at han ikke skulle gjøre sånt men han sa at han var forelsket i meg. Jeg sa at jeg var i han og han er 26 jeg savner han og vi snakker vær dag.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Fint at du skriver til ung.no.

Du skriver at vennen til tanten din, som er dobbelt så gammel som deg forførte deg og kysset deg. Det at en eldre mann viser deg denne oppmerksomheten, og hvis han i tillegg er ganske pen å se på, så er det ikke så rart at du lar deg forføre. Det er jo både spennende og ikke minst er det kanskje ganske pirrende å vite at en som sannsynligvis har litt erfaring kan være tiltrukket av deg på den måten. 

Samtidig er det som han sier at han ikke burde gjort det han gjorde. Han har ikke lov til det. Det at du likte det at han kysset deg er ikke så rart. Samtidig er det ikke så greit at han fortsetter å kontakte og snakke med deg. Det er ikke opp til deg å stoppe det som er i gang, det er vennen til tanten din som har ansvaret. Men hvis ikke han gjør det, så anbefaler jeg deg å få litt hjelp. Snakk med noen, foreldrene dine eller kanskje også tanten din, og fortell hva som foregår. Jeg skjønner at det også kan være vanskelig, og kanskje er du litt flau for å fortelle noen om det som har skjedd? Og kanskje ønsker du heller ikke at mannen du er forelsket i skal få problemer. Men det må ta en slutt det du er inne i nå før det utvikler seg til å bli noe mer og potensielt enda vondere, og kanskje til og med ulovlig.

Jeg ønsker deg masse lykke til! 

Hilsen

Camilla (helsesøster)

i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Sex og aldersgrenser

sex - illustrasjon

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersgrenser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersgrenser