Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å bruke g-streng når man er 14 år.

Jente 14 år
 

Spørsmål

hei! jeg er en 14 år gammel jente. jeg lurte på om det er vanlig for en 14 åring å bruke g-streng? jeg ser noen av jentene i klasen bruker det mens noen av mine venner sier at det er skikkelig teit og ekkelt. men jeg syntes ikke det er teit og ekkelt. jeg vurderer å bruke det selv (bare fordi trusa syntes veldig på enkelte bukser og tightser) men er redd vennene mine skal dømme meg for å bruke det. jeg vet heller ikke hvordan jeg skal spørre mamma om å få prøve en. har dere noen tips?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Om man ønsker å bruke G-streng er nok veldig individuelt fra person til person. Dette er noe man velger helt selv og egentlig noe noen andre ikke trenger å ha en mening om, det er antagelig svært sjeldent at venninnene dine ser hvilket undertøy du bruker også. 

G-streng er undertøy som kan være greit å bruke når man ikke ønsker at trusekanten skal syntes gjennom buksene, slik du nevner. Og det er mange som bruker det på grunn av dette. Jeg syntes ikke du skal tenke noe særlig om hva andre mener om undertøyet du bruker. Det er verken teit eller ekkelt, men det handler om hva du selv syntes er mest behagelig og komfortabelt i forhold til hvilke klær du bruker. Du kan jo bare fortelle moren din at du vil ha et par slike truser for å bruke under enkelte bukser og tights slik at trusa ikke syntes igjennom. Det kan hende at hun syntes det går helt fint.


Håper dette var til hjelp!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersgrenser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersgrenser