Hopp til hovedinnholdet

Hvilken aldersgrense har American Pie-filmene?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en gutt på 17 år. Jeg vil se denne filmserien og lurer på aldersgrense til denne filmserien: American Pie American Pie 2 American Pie 3: The Wedding American Pie 4: Band Camp American Pie 5: The Naked Mile American Pie 6: Beta House American Pie 7: The Book of Love American Pie 8: Reunion Her er en nettside for at dere vet hva jeg snakker om: https://en.m.wikipedia.org/wiki/American_Pie_(film_series)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmålet ditt

American Pie, American Pie 2, American Pie: Bryllupet og American Pie: Reunion har alle blitt vist på kino og fikk en 11-årsgrense av Medietilsynet. De resterende titlene har ikke blitt vist på kino, og her kan aldersgrensen variere fordi det er distributør av filmen som setter aldersgrensen. Det kan variere i forhold til når den er lansert og på hvilken plattform. Men jeg fant følgende aldersgrenser på kopier som selges i dag American Pie: Bandcamp 11 år, American Pie: The Naked Mile 15 år, American Pie: Beta House 15 år og American Pie: The Book of Love 15 år.
Hvis du ønsker å søke opp filmer, alle som har gått på kino, så kan du bruke Medietilsynets database www.medietilsynet.no/filmdatabasen/

Hilsen Medietilsynet i samarbeid med Ung.no

 

 

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersgrenser på film

Venninner på kino (colourbox.com)

I Norge er det Medietilsynet som bestemmer aldersgrenser på film som vises på kino. Hva er det som gjør at noen filmer får en høyere aldersgrense enn andre?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersgrenser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersgrenser