Hopp til hovedinnholdet

Er det aldersgrense på køp av dildo/vibratorer?

Jente 13 år
 

Spørsmål
Hei ! jeg er ei jente på 13, som daglig onanerer, ønsker å kjøpe meg en dilldo eller noe sånnt, å lurer på om det er aldersgrense på det . å er også litt redd for at folk skal se på meg.. men veninnen min kjøppte nylig en, og hun sier den er så deilig osv, så det er ikke blikkene som er problemet akuratt.. er det, eller er det ikke aldersgrense på dilldo/vibratorer ?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er ingen aldersgrense for sexleketøy i Norge, men mange butikker har allikevel den holdningen at de helst selger til personer over seksten år. På internett er det ikke på samme måte, og der er det som regel større utvalg også, så det kan være greit å kjøpe fra internett først.

Om pakken kommer i postkassen eller på postkontoret avhenger av hvor stor den er, og for noen butikker kan du også velge dette selv. Felles er at de fleste slike nettbutikker bruker forpakning som ikke røper hva inneholdet er, så det trenger du nok ikke være redd for at noen skal se.


Vennlig hilsen SUSS i samarbeid med ung.no. Om du lurer på noe mer kan du ringe SUSS; 80033866, der er det leger og psykologer som kan svare på spørsmålene dine.
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersgrenser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersgrenser


Quiz: Hva vet du om sex og samlivsting?

Er det aldersgrense på prevensjon?