Hopp til hovedinnholdet

Hva er aldersgrensen for å bruke Tinder?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på 14 år. Eller jeg blir 15 dette året, men det jeg lurer på er: Kan jeg laste ned den appen som heter Tinder? Eller er det 18 års grense? Jeg har veldig lyst til å laste ned appen, men jeg vil bare spørre om det er en lur ide? Men jeg vet at Tinder er en date side, der du treffer folk som er eldre eller like gammel. Men er jeg for ung til å laste ned den? Eller kan jeg gjøre det selv om jeg er 14? Jeg har veldig lyst på en kjæreste, men jeg har alltid vært den sjenerte så jeg har ikke turt å spurt noen. Hilsen en som har lyst på en kjæreste FORT!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Tinder har en aldersårsgrense på 18 år. Hvis du oppretter en profil og Tinder oppdager at du er under 18 år så vil de kunne slette profilen din da du har brutt vilkårene deres. Derfor vil jeg anbefale deg å vente med å lage profil på Tinder.


Vennlig hilsen slettmeg.no, i samarbeid med ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Når er du gammel nok?

Tar lappen (colourbox.com)

Du har egne rettigheter fra du er født, for eksempel retten til å ha et navn og statsborgerskap. Her finner du en liste med oversikt over en del viktige aldergrenser for når du er gammel nok - fra 0 til 24 år.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Jente ser på mobilen sin (colourbox.com)

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Nettkjærester

SMS-flørting (colourbox.com)

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett