Hopp til hovedinnholdet

Jeg har bestilt en bong fra ebay, hva skjer om den blir kofiskert av toll

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei bestillte en bong fra ebay som koster 80kr bestillte fra england men viste ikke at de var 18år aldersgrende for salg. Pakken min ble sendt i dag fra england hva skjer hvist den blir sett i tollen blir pakken konfiskert siden jeg ee under 18

Besvart 07.12.2018 08:56
 

Svar
Hei

Det er dessverre ikke ulovlig å importere dette hvis det er nytt (ubrukt), men kanskje du kan snakke med helsepersonell som kan gi et bedre svar på at det ikke er så lurt?

 

Grinder, bonger/piper, kverner osv som er brukt til narkotika er forbudt innført uansett hvor godt vasket det er fordi det alltid vil inneholde fragmenter av narkotika.

 

Alt som kommer til Norge risikerer å bli kontrollert. Da vil det bli beslaglagt og du vil bli anmeldt til politiet som avgjør hva slags straff du vil få.
Hilsen Tolletatens Infosenter i samarbeid med ung.no.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Toll på varer bestilt fra utlandet

Toll

Når du bestiller varer fra en utenlandsk nettbutikk, må du i de fleste tilfeller betale merverdiavgift på 25 prosent når varen kommer til Norge. Handler du klær, må du også betale toll. Beregn hvor mye du må betale før du bestiller!

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersgrenser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersgrenser