Hopp til hovedinnholdet

Jeg var veldig full, og ble voldtatt av hunden til venninna mi.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg ble voldtatt av et hunden til venninna mi, jeg var sanseløst dritings, og så måtte jeg ta litt frisk luft, og da kom hunden og tok meg bakfra... det var rart...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 16!

Takk for spørsmål.

Det er ingen god følelse om en har drukket så mye alkohol at en ikke har kontroll lenger. En kan både si og blir med på ting som en ikke hadde gjort edru. Kommer en ofte i slike situasjoner, er det ok å snakke med noen og be om hjelp til å redusere inntaket av alkohol.

Hunder kan noen ganger bli svært ivrige når de ser noen de kanskje liker eller blir nysgjerrige på. I tillegg er det ofte slik at hunder har et behov for å dominere noen, siden de som regel er nederst på rangstigen i en familie. Måten en hun prøver å dominere noen på, er å hoppe på en og lage bevegelser som ligner på samleie. Dette er ikke noe seksuelt, men et forsøk på å dominere noen, slik at hunden ikke lenger føler deg nederst på rangstigen.

Det er ikke helt enkelt å forstå hva det er du lurer på med spørsmålet ditt, send gjerne inn et nytt spørsmål om det er noe du tenker vi kan hjelpe deg med eller svare på. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersgrenser og alkohol

Ølflasker (colourbox.com)

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år.

Les mer

- Drikker alkohol uten å være 18 år

Jente drikker øl

Jeg drikker ofte på fest og sånt, men er jo ikke over 18. Kan jeg få noen straff for det egentlig? Hva skjer hvis politiet ser meg?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Seksuelle overgrep
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om seksuelle overgrep