Hopp til hovedinnholdet

nettsiden heter Betalte nett undersøkelser

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei, jeg har veldig lyst til å tjene penger rask siden det er jul snart. jeg har søkt mye på nette om hvordan man kan tjene penger raskt, så fant jeg en nettside som betaler deg bare hvis du svarer på noen undersøkelser. nettsiden heter Betalte nett undersøkelser ( betaltenettundersokelser.com) jeg vill veldig registrere meg men jeg er veldig red for at det er svidel. jeg lurer på om dere kan hjelpe meg til å kjekk om det er ekte eller ikke som at jeg ikke gjøre noe dumt. plis hjelp meg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmålet ditt!


Du kan også henge opp lapper i nabolaget der du skriver at du gjerne lufter hunder, måker snø, vasker hus etc. Kanskje noen trenger ekstra hjelp i førjulsstria?

Mange butikker trenger ekstra hjelp i førjulstiden. Gå innom btuikker du vet om (både klær, mat osv) og forhør deg om de trenger pakkehjelp, ekstra personale som kan rydde etc. Les også mer i artiklene under svaret for å få flere tips til jobber.

Vi kan ikke si om undersøkelsen er seriøs eller ikke, men vi kan gi deg råd. På nettet må du være varsom, og ikke er alt som det synes. Det finnes mange seriøse undersøkelser på nettet, men du får ikke penger for det. Hvis du blir tilbudt noe så er det gjerne et gavekort.

Konkurranser og spørreleker er ofte en måte å få viktig informasjon fra deg som e-post og telefonnummer. Det vil bli brukt i markedsføring rettet mot deg. Du skal bli opplyst om det, men mange bryr seg ikke om det. Uansett må du sjekke hva som står i vilkårene, og finner du dem ikke så styr unna.

Hilsen utdanningsrådgiveren, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan få jobb som julehjelp

Gutt bærer et juletre (colourbox.com)

Kunne du tenke deg å tjene litt ekstra penger før jul? Her får du tipsene til hvordan du kaprer julejobbene, men det gjelder å være raskt ute.

Les mer

Tjen penger på småjobber

Småjobber (colourbox.com)

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.
Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Søker du jobb for første gang?

Klippe gress (colourbox.com)

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Jobbjakt
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om jobbjakt