Hopp til hovedinnholdet

Hovrdan kan jeg jobbe med mobbeofre?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hvordan kan jeg jobbe med mobbe ofre nær stavanger? Jeg har blitt mobbet og ønsker å hjelpe de som blir mobbet?? Er gutt 23år. 

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så flott at du ønsker å gjøre noe for andre.  Det er mange måter å jobbe med mobbing på.  Det handler jo om å jobbe med barn og unge og få til et godt og mobbefritt miljø der de er.  Da kan man jo for eksempel jobbe i skolen, på fritidsklubb i idretten eller en annen fritidsarena.  I Stavanger er det et viktig fagmiljø i forhold til mobbearbeid i hele landet.  Kanskje du kan ta kontakt med dem og høre mer spesifikt om det er noe du kan gjøre i ditt distrikt.  De har også oversikt over gode tiltak som virker.  Se Senter for adferdsforskning.

 

Lykke til videre og med å bruke din kompetanse for at andre skal ha det bra.


Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Mobbing - hva kan du gjøre?

Gutt peker (colourbox.com)

Hva er egentlig mobbing? Hvordan kan du si fra om mobbing? Kan skolen fortelle andre at du har sagt fra? Få svar på vanlige spørsmål om mobbing, og tips til hvordan du kan gå fram hvis du opplever mobbing her!

Les mer

Mobbing blant unge

Jente blir mobbet (colourbox.com)

Vi snakker generelt om mobbing når én eller flere personer, gjentatte ganger og over en viss tid, sier eller gjør vonde og ubehagelige ting mot noen som har vanskelig for å forsvare seg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Arbeid / jobb
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om arbeid / jobb