Hopp til hovedinnholdet

Tror ikke jeg passer inn i hjembyen min..

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Først og fremst, elsker denne nettsiden. Den har hjulpet meg så mye når jeg har trengt det og ikke har hatt noen å snakke med <3 Men det er det ene problemet mitt jeg ikke kan forstå. Jeg bor i denne helt ok str by, bor med min mor, går på vanlig skole og har venner. Jeg lever et ganske bra liv. Men jeg vil ikke være her. Først trodde jeg det var et problem med folk rundt meg men det er jo ikke det. Jeg føler jeg passer inn, men samtidig ikke. Og jeg aner ikke hvorfor

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Så fint at du liker siden vår:) Det er helt normalt å ha slike følelser. Noen ganger så trives man, mens andre ganger gjør man ikke det. Dette kan jo bare være en fase du går gjennom. Men det er uansett ikke rart at du ønsker å være et annet sted noen ganger. Det kan jo rett og slett være at du er nysgjerrig på hvordan det er å bo i en annen by - med andre mennesker:)

Dette er jo noe du kan vurdere og tenke litt over når du skal begynne å studere. Da kan du jo egentlig "velge" hvor du vil bo. Inntil da kan det likevel være fint å forsøke og sette pris på de tingene du liker med hjembyen din. Du sier jo at du føler du passer inn noen ganger, så da er det jo mest sannsynlig mye fint med byen din også;) Men husk at det er helt normalt å ha slike følelser. Det skjer gjerne når man holder på å bli voksen og finne seg selv. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Zelda om å flytte hjemmefra

Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

Har du flyttet hjemmefra? Eller har du planer om det? Les mer om når du kan flytte og hva det koster å boung.no/bolig.

Les mer

Når kan du flytte hjemmefra?

Gutt stryker ei skjorte (colourbox.com)

Du har ingen RETT til å flytte hjemmefra før du har fylt 18 år, men hvis du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte er det ingen lov som hindrer deg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Diverse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om diverse