Hopp til hovedinnholdet

Jeg elsker dere, og tusen takk for denne siden!

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei Ung.no! Dette er ikke ett spørsmål, men jeg må gi dere en hel mengde med ros. Dette er en side som hjelper barn og unge, når de er litt usikre eller lurer på noe, de kan spørre om hva som helst, og det er fantastisk. Jeg er selv en gutt, som har begynt og lure på mange ting, etter at jeg har kommet i puberteten. Jeg har stilt flere spørsmål til dere, og jeg har alltid fått gode og flotte svar tilbake. Man kan få svar på alt, og det er lett og spørre og finne svarene man får. Jeg elsker dere, og tusen takk for denne siden! Jeg tror jeg snakker for mange barn og unge nå :) ❤️❤️❤️ Hilsen gutt 13

Besvart 27.06.2019 11:49
 

Svar
Hei

Det var hyggelig å høre! Vi tror selv vi er til god hjelp for mange unge, så vi skal fortsette med å informere og svare på spørsmål så lenge vi får lov. Tusen takk igjen for inspirerende tilbakemelding -og god sommer til deg!

Hilsen redaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvem svarer på spørsmål på ung.no?

Hvem svarer på ung.no?

ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom, og vårt mål er å være der for deg som trenger hjelp og råd. For å klare det, har vi knyttet til oss en mengde dyktige folk i vårt fagpanel.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Ris og ros/ung.no
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om ris og ros/ung.no