Hopp til hovedinnholdet

Gutt 20 år som lurer på hvordan man kan få kjøpt, og bruker steroider.

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei, æ lurd på korr man kan få taki steroida? Kor kjøpe man det lizm. Æ veit ka bivirkningan e og æ har lest detalijert om kossen æ ska ta d så det ikke e for farli. Takk for svar.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så fint at du tar kontakt med oss. Svar om hvordan skaffe seg steroider kommer jeg ikke til å gi deg svar på her. Dette grunnet at kjøp av steroider er ulovlig i Norge i dag, samt at man kan pådra seg store helseskader ved å starte opp en bruk med det.
Det man anskaffer seg, kan ofte være produsert på loft, i kjellere og andre lager lokaliteter. Det man skal være klar over er at det men kjøper ofte inneholder noe helt annet enn det som står bak på produktet man har kjøp.

Når steroider som er beslaglagt har blitt analysert er det under 20% som inneholder faktisk det som står bak på pakningen / preparatet.

Oppstart av bruk med steroider, ønsker jeg at du tenker deg nøye igjennom før du gjør. Det kan selvfølgelig gi en del ønskete effekter i start fasen, men det kan også gi mange uønskete effekter, som kan gi en plager for resten av livet.

Jeg legger ved noen artikler nedenfor som beskriver både uønskete og ønskete effekter av bruk. Anbefaler deg å lese dem og ta en ny vurdering i forhold til det og starte opp.

Det er også bare å ta kontakt med oss per mail eller stille nye spørsmål på ung.no, hvis du lurer på noe mer

 

 

Hilsen Steroideprosjektet, Oslo universitetssykehus, i samarbeid med ung.no

E-post: steroider@ous-hf.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Bivirkninger av anabole steroider

trening (colourbox.com)

Det er ikke ukjent at anabole steroider kan gi en rekke negative bivirkninger. Her får du en oversikt over hvilken konsekvens dopingbruk kan ha, både fysisk og psykisk.

Les mer

Hva er anabole steroider?

Gutt viser muskkler (colourbox.com)

Visste du at anabole steroider nesten har den samme virkningen i kroppen som testosteron? Her får du en forklaring på hva anabole steroider egentlig er.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Doping
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om doping


Quiz: Hva vet du om skilsmisse?

Finnes det unntak for kravet om separasjonstid?