Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten fin ønsker frihet, og å snakke med andre jenter.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg og kjæresten min har vært sammen i 11måneder nå, vi har hatt det utrolig fint sammen og finni på masse koslige ting, helt frem til nå.. For en liten stund siden, sa han til meg at han ikke visste om han ville ha kj lenger, så han slo opp.. Han var veldig lei seg, og dagen etter sa han at han savnet meg og ville bli kjærester igjen, men nå er det er annen jente han snakker mye med, og det går utover hvordan han er mot meg.. Prøver å snakke med han om det, men han blir bare sur.. Hvordan kan jeg få oppmerksomheten hans, og få han til å ikke miste følelser for meg.. Trenger ordentlig råd, han vil ikke snakke om det, og hvis jeg spørr om han mister følelser for meg eller om han ikke vil være sammen med meg, så svarer han nei, men han blir "sur" Hvordan skal jeg oppføre meg i nærheten av han og hvor mye skal jeg si at jeg elsker han.. Han er ikke flink til å si sånt til meg, det sårer meg.. Jeg er en person som trenger å bli sakt det til av kj.. Værsåsnill å hjelp meg<3

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Fint at du skriver til oss på ung.no

Det kan virker som kjæresten din syns det er litt tidlig å ha kjæreste. Han vil være fri til å treffe flere og snakke med flere.

Det betyr ikke at han ikke liker deg, eller er glad i deg. Han syns bare det er for tidlig å bestemme seg. 

Mitt råd er at du holder avstand, la ham få friheten han ønsker. Det betyr at du også har frihet til å møte og snakke med andre.

Begynner du å presse ham, så oppnår du trolig det motsatte av det du ønsker. 

Det er mulig at dere kan bli et par igjen senere, når dere blir litt eldre. 

Legger ved noen artikler du bør lese.

Lykke til

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Ekteskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om ekteskap