Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kommer jeg meg ut av en avtale med BiosoftPharma?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei,jeg fått problem mange gange fra en tjnest som heter bioSoftpharma dan gjore meg stor problem i hele liv mit de sende meg post med soft Flexi jeg kan ikke betle dan jeg vil tilbake dan noen har ikke brukte til dan har giro med gebyr etter vært komer gebyr til meg det bli mye penger å betle jeg vil slut fra dan tjnest hva skal jeg gjore eller tilbake til mit hjmmeland mit.jeg leg meg hver dag om dan de vil ikke slut med meg jeg er ikke gal betale mye gebyr.når jeg snakke til mobil med de jeg sier jeg vil ikke ekstra post de send meg etter jeg betle heletid.jeg vet ikke hva skal jeg gjore dan hvordan jeg slut fra de tenker jeg hjelp meg å finne godt svar. hade bra jeg sjek svare etter dere

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Forbrukerrådet har mottatt flere henvendelser i år på dette firmaet hvor folk får tilsendt varer de ikke har bestilt. Dette kalles negativt salg og er forbudt i Norge. Du bør protestere skriftlig. Du skal ikke betale noe for noe du ikke har bestilt. Selger må bevise at du har bedt om varen.

Hvis du faktisk har sagt ja til å motta softflexi, så er det inngått en bindende avtale og du må betale det som avtalen og dens vilkår sier. Du kan sjekke i vilkårene hvordan du sier opp avtalen.

Du vil finne masse forbrukerinformasjon på www.forbrukerrådet.no.

Håper dette hjalp deg :)

 

Vennlig hilsen Forbrukerrådet

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Barneombudet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om følelser, identitet og forelskelse