Hopp til hovedinnholdet

Hun ber om pause hele tiden, så kommer hun tilbake. Hva skal jeg gjøre?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en gutt på 17år. Jeg har nå holdt på med crushen min i ca6mnd.Jeg har ikke den beste fortiden, har hatt samleie med 2 jenter(utenfor et forhold) Og det vet jenta jeg holder på med.. Det er altid jeg som tar kontakt og initiativ. Vi har dratt på kino og spist ute. Jeg er hos henne nesten hver uke. Hu sier hu har følelser for meg og at hu liker meg veldig godt. For ca 4uker siden gjorde vi det "slutt", men så angra hu på valget hu tok og spurte om vi kunne starte på nytt, og det sa jeg selvfølgelig ja til. Men igjen for 1uke siden på en lørdag, spurte henne meg om vi kunne ta en pause. Det gikk så vidt 3 dager, før hu kom tilbake til meg.. Hu sier hu er forvirra og redd. Hver gang jeg er hos henne, så oppfører vi som et kjæresteparr, vi kysser og koser oss. Hva skal jeg gjøre? Har så innmari lyst til å komme i et forhold med henne. Eller er det bare at hu ikke er en "kjæreste" jente?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Snakk med henne om det! Det er greit å være usikker, men det trenger ikke å bety at dere må ta "pause". Det kan bety at dere kan ta dette litt langsomt og ikke bli kjærester med en gang! Kanskje trenger hun det? Det kan godt være at hun også er usikker på deg, eller at hun er usikker på seg selv siden du har hatt sex med to jenter før. Det er helt normalt å få slike tanker. Hvis det er tilfelle bør du i alle fall passe på at du ikke presser henne til noe. Om hun er usikker på hva hun vil og føler, så la henne få tid. Dere trenger ikke ta pause og dere kan fortsette å treffe hverandre som dere har gjort, men ta det rolig, ikke prøv å ha sex med henne enda og ikke mas om at dere må bli kjærester. La det gå i hennes tempo. 

Fortell henne dette, si at du synes det er slitsomt å gå rundt og vente på at hun skal be om pause hele tiden. Si at du gjerne kan ta det sakte, at hun skal få tid til å finne ut av hva hun føler, men at dere fortsatt kan treffes som før. Dere trenger bare ikke å bestemme noe enda. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking