Hopp til hovedinnholdet

Hei,jeg har noen spørsmål: Jeg snakker med tre gutter, to av de er eksene mine. Han andre begynte jeg og snakke med for noen dager siden,men promblemet er at jeg ikke vet hvem jeg liker.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei,jeg har noen spørsmål: Jeg snakker med tre gutter, to av de er eksene mine(Jeg flørter meg begge to og jeg tror at begge to liker me,ihvertfall han ene) og han andre begynte jeg og snakke med for noen dager siden,men promblemet er at jeg ikke vet hvem jeg liker,klarer ikke og finne ut av det. Han jeg har tekstet med, han svarer på meldingene mine med en gang jeg skriver noe til han også liker han bildene av meg. Er han intresert i meg? Og hvor lang mellomrom kan jeg ha fra da jeg sender meldigene til han,vil ikke at han skal bli lei av meg,hvis det går annt og si det sånn og jeg vil samtidig snakke med han hele tiden. Håper at du forsto det jeg mente:)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no med problemet ditt :)

Jeg kan godt skjønne at du synes det er litt vanskelig å velge. Det virker utifra hva du skriver som om du er mest interessert i han du tekster med. Jeg kan nesten ikke velge hvem du liker, så dette er noe du må finne ut selv.

Du lurer på om denne gutten du tekster med er interessert i deg. Du sier at han svarer på meldingene dine med en gang og at han liker bildene av deg på facebook. Dette tyder vanligvis på at han liker deg :)

Når det kommer til hvor lenge du skal vente før du svarer han har egentlig ikke så mye å si for oss gutter. Om han er interessert i deg, har han også sikkert lyst til å prate hele tiden.

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse