Hopp til hovedinnholdet

Jeg har mistet noen av følelsene for kjæresten min, og fått for en annen... bør jeg slå opp?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei, jeg og kjæresten min har snart vært sammen i 2år. I det siste har jeg mistet følelsene for kjæresten min, men fått litt følelser for en i klassen min. Vennene mine sier at det virker som begge flørter litt med hverandre, men jeg syns ikke det selv. Jeg har litt lyst å slå opp med kjæresten min, men tørr ikke. Er redd jeg kommer til å angre, og han jeg har fått litt følelser for, ikke liker meg på samme måte. Hva skal jeg gjøre? Takk for hjelpen på forhåndt. Hilsen en veldig forvirret jente på 18, som er desperat etter hjelp

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Mitt råd til deg vil først og fremst være å lytte til deg selv. Ærlighet varer som regel lengst, og om du har mistet følelser for kjæresten din, vil det kanskje være riktig å avslutte forholdet. Det blir både riktig ovenfor han, men også for deg. Dette er nok uavhengig av den andre gutten du har følelser for.

Bruddet blir kanskje vanskelig i starten, men om du snakker ut om følelsene, holder deg i aktivitet og ser på det som riktig så blir bra til slutt. 

Når det gjelder følelsene dine for gutten i klassen din, tenker jeg at du kan prøve å flørte litt forsiktig. Ikke forhast deg inn i et nytt forhold, men følg så klart hjertet. 

Jeg ønsker deg lykke til! Ta gjerne en kikk på linken jeg har lagt ved. 

 

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan gjøre det slutt?

Jente tenker (colourbox.com)

Forholdet er ikke som det en gang var, og du vil gjøre det slutt. Du vil gjøre det minst mulig ubehagelig for deg selv og uten at noen blir såret. Problemet er; hvordan skal du gå fram?

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking