Hopp til hovedinnholdet

Har hun mistet følelsene for meg?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Jeg er en 16 år gammel gutt som startet på videregående skole for et par måneder siden. Når jeg først startet i klassen hadde jeg ingen forhåpning eller tro på at jeg skulle få følelser for noen i den nye klassen min. Men for ca. to uker siden har jeg kjent på sterke følelser for en jente i klassen. Jeg har aldri hatt problemer med at jenter ikke liker meg og slikt. Har hatt flere jenter som har sakt at de føler ting for meg, og har alltid fått de jentene jeg ville ha. Så jeg startet å snakke med denne jenten i klassen min. Jeg følte at vi fikk god kontakt, hun så meg i øynene når vi pratet, jeg merket faktisk at hun brukte å se på meg noen ganger når jeg ikke snakket med henne. Men så i forrige helg, hadde hun noen andre jenter i klassen på besøk, helt siden da har jentene begynt å være merkelige når jeg er i nærheten. Denne jenten virket ikke særlig interessert lengre, det virket som hun mistet følelser for meg, eller er dette bare noe jeg ser for meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Så hyggelig å høre at du er forelsket:)

Du forteller at du følte at dere hadde god kontakt, men etter denne helgen har det vært annerledes. Det er veldig vanlig for jenter å bytte humør ofte, så om du vet at du ikke har sagt eller gjort noe som de har syntes vært rart eller slemt, tror jeg at du ikke har noe å stresse over. Det er vanlig å overtenke mye når man er forelsket, men det du må huske er å bare være deg selv og gi hun litt pusterom så du ikke virker for desperat. 

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse