Hopp til hovedinnholdet

Jeg har veldig lyst på en pulevenn.

Jente 17 år
 

Spørsmål

Jeg har utrolig lyst på en pulevenn. Jeg føler ikke jeg har tid til kjæreste, og heller ikke behov for det på grunn av skolearbeid og fritidsaktiviteter. Her er min situasjon: Jeg går nå i første klasse på videregående, og på bussen til skolen kom det inn en utrolig kjekk gutt jeg med en gang tenkte at jeg ville bli pulevenen hans. Tilfeldigvis så jeg han i gangen på skolen min. Jeg bestemte meg for å stalke han, og fant ut at han går i tredje klasse, og bor ganske nært meg. Jeg har aldri snakket med han, bare beundret han på avstand. Hvordan skal jeg komme i kontakt med han, og få frem at jeg vil at vi skal være pulevenner? Dessuten er han mye penere og kjekkere enn meg, og vet ikke om han har kjæreste eller er interessert i å ha meg som pulevenn. Jeg fester ikke så mye, og møter derfor sjelden andre gutter jeg kunne ha blitt pulevenn med, hvordan kan jeg møte/komme i kontakt med flere gutter? Har heller aldri gjort noe seksuelt før. Takk for svar

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss. 

Jeg forstår at tanken på sex er veldig spennende og at en "pulevenn" virker som et godt et alternativ ettersom du er ganske opptatt ellers. Likevel så er det viktig å påpeke at slike forhold ofte kan bli annerledes enn man tror og at det kanskje også kan ende opp med at en av partene får følelser som den andre ikke har. Jeg kan legge ved noen artikler som sier litt om dette nedenfor. 

Det andre jeg tenker på er at det å direkte spørre noen om å være en "pulevenn" ikke er en særlig god fremgangsmåte. Jeg tror de fleste vil se på det som for direkte og dermed uinteressant. Jeg tror også fokuset på at det du skal oppnå er å ha sex er litt feil. Prøv heller å gå inn i det med et utgangspunkt om at du ønsker å bli kjent med gutten du er interessert i. Du vet ikke enda selv om du virkelig kunne blitt forelsket eller ikke? Hadde du blitt det så hadde nok målet med å bli kjent også forandret seg. Det jeg prøver å si er at det å bli kjent med noen er et bedre utgangspunkt for å ta kontakt, både for han og for deg selv. Dette kan du jo gjøre på flere måter. Kanskje kan du prøve å smile litt ekstra til han på skolen, legge han til på Facebook eller får noen felles venner til å sette dere i kontakt? Prøv rett og slett å vis interesse og se om han virker interessert tilbake.

Nedenfor legger jeg ved noen artikler som sier litt om det å flørte og å komme i kontakt med nye mennesker!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex