Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sykt lyst til å "hooke" noen. Men hvordan skal jeg få til dette?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hahaha:) visste ikke hva jeg skulle ta som tema så jeg bare tok pubertet! Jaja, saken er at jeg har syyykt lyst til å hooke med noen:) (LOL) Men problemet er hvordan og hvor jeg skal finne noen å hooke med...? Er en gutt jeg liker som jeg kunne hooka med, men vet lissom ikke hvordan jeg skal spørre om det. Kan lissom ikke bare gå bort å bare: Vil du hooke

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det å "hooke" med noen- eller å kline med noen- synes jeg ikke at du burde søke ut fordi det er noe andre på din alder gjør, eller fordi du føler press til å gjøre det. Å kysse med noen, uansett om det er en meningsløs gang på fest, så er det fordi man kjenner på en attraksjon og en kjemi mellom deg og denne andre personen. Det er ikke noe man kan tvinge frem. 


Men om du har lyst til å kjenne på det, og vil kline med noen, da kan du jo prøve å skape noe mellom deg og denne gutten du snakker om. Kanskje du kan begynne lett, ved å snakke med han på sosiale medier? Du kan kanskje prøve å være litt flørtete, så kan det hende det legger seg over til når dere snakker til hverandre ansikt til ansikt, etterhvert? 

Jeg legger en artikkel eller to under om disse temaene, som jeg anbefaler at du leser. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet