Hopp til hovedinnholdet

Hvordan flørte over Snapchat og hvordan skal jeg få oppmerksomheten hans?

Jente 17 år
 

Spørsmål

hei, jeg liker en på laget mitt. han bor et stykke unna så vi møtes liksom ikke til vanlig, men vi snapper hver dag. jeg lurer på hvordan jeg kan flørte over snapchatt? og når blir det for mye? jeg skal på en fest snart der han også er, hvordan skal jeg få oppmerksomheten hans og kanskje få kyssa?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!


Når du snakker med han på Snapchat er det viktig å være deg selv. Bare slapp av og tenk at det går bra. 

Jeg har noen tips til hva du kan ta opp med han:

  • Legg opp til en diskusjon. Snakk om ting som interesserer deg. Det kan være politikk, fritidsaktiviteter, skolen, TV, musikk, og så videre. Det er mye å snakke om
  • På den måten kan du også føre samtalen videre. Når du har snakket om ting du brenner for kan du spørre han om ting han liker. Vis at du er interessert, for da kan det være at han også gjør det samme.

 

  • Avtal et møte sammen. Hvis du føler for det da. Det blir kanskje litt enklere å snakke sammen fjes-fjes og det blir gjerne litt mer personlig enn over en skjerm.
  • Før du eventuelt skal møte han, planlegg til hva du skal si. Det kan gjøre det litt enklere å snakke med han. Men ikke planlegg for mye, da kan samtalen høres innøvd ut og det blir litt anspent. 
  • Om det blir litt stille i perioder trenger ikke det nødvendigvis å være noe negativt. Kanskje det bare er koselig å være sammen uten å snakke i et kjør hele tiden. 
  • Kanskje gutten du liker tenker akkurat som deg. At han trenger noe å snakke om han også, du kan jo spørre han;)

Når du skal møte han på festen kan du bruke punktene over, men du må møte opp med et åpent sinn. Det er ikke sikkert dere kommer til å kysse allerede nå, men hvis du holder kontakten med han i en periode vil den tiden kanskje komme. Du spør også om når det blir for mye. Da tolker jeg det som når blir det for masete på Snapchat. Så lenge dere klarer å holde en samtale gående der begge parter snakker sammen er det greit. Men hvis det er slik at det er bare du som prater, bør du vente litt. Ikke send for mange snapper i løpet av en dag slik at det blir for masete, 2-3 holder nok utenom at dere snakker sammen. 

Håper dette var til hjelp. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse