Hopp til hovedinnholdet

Hvordan starte en samtale med han jeg liker?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er forelsket i en gutt. Vi har nettopp møtes og har bare snakket litt sammen. Han ga meg snapchaten hans. jeg lurer på hvordan jeg kan starte en samtale med han på snapchat. Jeg er redd for å si noe feil og tabbe meg ut.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til ung.no

Du skriver at du er forelsket i en gutt, men at at dere nylig har møttes og bare har snakket litt sammen. Han ga deg snapchat-en hans, og du nå på hvordan du skal starte en samtale med han på snapchat. Du skriver at du er redd for å si noe feil og tabbe deg ut. 

Så koselig at du har forelsket deg! Det kan være morsomt og litt skummelt å chatte med en man liker. Det er ofte slik at å snakke med en annen kan oppfattes som mindre skummelt dersom det kun foregår bak en skjerm. Kanskje blir man litt tøffere, og tør å skrive ting man ikke hadde turt å si ellers. Kanskje er det litt enklere for deg å ta steget med å snakke med han nå som dere har hverandre på snapchat. Jeg synes ikke du skal være redd for å tabbe deg ut. Dette kan være en god mulighet for deg!

Du skriver at du er usikker på hvordan du skal starte en samtale med denne gutten på snapchat. Kanskje er det aller enkleste å starte med et enkelt "hei" og føre samtalen videre derfra. Det kan være både lett og morsomt å flørte gjennom sosiale medier. Du kan gi han du liker komplimenter, kommentere hjerte-emojier eller lignende. Det er mange muligheter. 

Husk at du ikke bør sende intime bilder av deg selv.

Videre er det flere ting du kan gjøre for å vise at du liker denne gutten. Kanskje føler han det samme? Ihvertfall vil ha vite hva du føler. Det er viktig å by på seg selv, gjerne snakk med han og fortell om ting som skjer i livet ditt. Du kan gjerne prøve å flørte litt med han og se an reaksjonen hans. Kanskje liker han deg òg?

 

Det beste tipset jeg har er at du må være deg selv. Denne gutten vil jo ha kontakt med deg fordi du er nettopp deg. Det finnes ingen bedre måte å vise at du er interessert, enn å virkelig vise at du vil bli bedre kjent med han. 

Jeg legger ved noen artikler jeg synes du bør lese. 

Lykke til!

 

Hilsen Ungdomsredaksjonen i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

Slik er du trygg og smart på nett

Heder på en bærbar datamaskin (colourbox.com)

Internett er åpent for alle, og det er fort gjort å støte på ubehagelige personer eller innhold. Følg denne huskelista for å beskytte både deg og dine venner på nett!

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse