Hopp til hovedinnholdet

Har kjæreste men liker en annen. Hva skal jeg gjøre?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har akkurat begynt på VGs, jeg har type men har fått god kontakt med en gutt i klassen min, jeg føler jeg liker begge men er usikker og vet ikke helt hva jeg skal gjøre, er sykt deppa angående dette emne nå, men han i klassen min liker en annen men sa at det kanskje hadde vært annerledes mellom oss hvis jeg ikke hadde hatt type men jeg aner ikke hva jeg føler lengre for noen av de, jeg trenger hjelp!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Oi, dette virker som litt av en situasjon. Jeg skjønner at du ikke helt vet hva du skal gjøre. Du sier at du har kjæreste men at du ikke vet hva du føler om han lenger nå som du liker en annen gutt. Men igjen, så liker denne gutten en annen. Dette skjønner jeg er en komplisert situasjon for deg. 


Du sier at du føler at alt hadde vært annerledes om du hadde vært singel. Tror du at det er noe du har lyst til å være? Jeg mener, om du liker en annen og er usikker på dine følelser for kjæresten din, kanskje følelsene har dødd ut litt? 

Jeg tror du må vurdere forholdet ditt før du gjør noe mer med denne gutten i klassen din som du liker. Vurder om du fortsatt vil være sammen med og har følelser for kjæresten din. Ordentlig let inne i deg selv etter svar, før du gjør noe. 

Om du finner ut at du ikke har følelser for han lenger og ikke vil være i et forhold med han lenger, da burde du kanskje slå opp. Men om du vil fortsette med å være sammen med han, da burde du aktivt fokusere mer på han og forholdet og prøve å slutte å tenke på gutten i klassen. 

Her er det nok viktig at du leser artiklene jeg har lagt under, og det er viktig at du virkelig kjenner etter på hva du vil gjøre før du gjør noe mer. 

Dette ordner seg nok etter hvert, på en eller annen måte. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Hvordan få noen til å like deg

Jente og gutt smiler til kamera (colourbox.com)

Råd for å få noen du liker til å like deg og kanskje til og med bli din kjæreste.

Av Emilie, ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse