Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke helt med meg selv, jeg liker ikke livet mitt, jeg er deprimert og lei meg hele tiden, for ingenting liksom..

Jente 16 år
 

Spørsmål
( er i England naa i ferien saa jeg kan ikke skriver de tre siste bokstavene i alf. )

Hei. Jeg vet ikke helt med meg selv, jeg liker ikke livet mitt, jeg er deprimert og lei meg hele tiden, for ingenting liksom! Jeg klarer ikke aa prate med venninnene mine om noe lenger, mista matlysta. har lyst til aa gaa ned i vekt fordi at jeg foler meg feit selv om jeg bare er 50 kg og vet at det ikke er mye for meg.
jeg vet ikke jeg .. det er bare det som plager meg, hva skal jeg gjore ? jeg torr ikke aa si noe til noen av foreldrene mine om det, vil ikke det heller ..

hva burde en saann teiting som meg gjore i denne situasjonen ? :(
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Jeg forstår deg slik at stemningsleiet ditt har endret seg mye og at du både har mindre energi og glede i livet ditt. Dette KAN tyde på at du er litt deprimert. Jeg vil absolutt anbefale deg å ta en prat med noen om dette, og finne litt ut av det og få hjelp til å "få tak i" gleden igjen og finne tilbake til den "gamle deg". Det kan være vanskelig å snakke med foreldre eller venninner om dette. Jeg vil derfor anbefale deg å oppsøke helsesøster på skolen din eller helsetasjon for ungdom. Helsesøster kan du prate om alt med og sammen kan dere finne ut hva som er årsaken til at du ikke har det så godt for tiden. Helsesøster har taushetsplikt og hun er veldig vant med å prate med ungdom. Du behøver ikke å vite nøyaktig hva du skal si når du kommer til helsesøster, dette kommer etterhvert.
Lykke til.


Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser


Quiz: Hva vet du om klimaet?

Hvilket av følgende alternativer (på i totalt 1,5 liter) krever minst energi og skaper minst avfall ved produksjon?