Hopp til hovedinnholdet

Hva betyr "hook" og "holde på"?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg og en venn av meg tuller mye med hverandre. Han liker nærkontakt og tar på meg. Når vi tuller sammen så sier kompisen min: "rolig hook" og jeg skjønner ikke hva han meiner med det, kan dere hjelpe? Også en ting til: hva betyr det at man "holder på" med noen? Siden litt usikker på om jeg holder på med en gutt nå, siden vi snakker mye sammen. Han tar på meg og sier at jeg er snill og pen. Også sier han at han skar passe på meg.. men vi er ikke sammen. Og jeg er usikker på om jeg liker han som mer enn en venn. Men betyr dette at vi "holder på"?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!

Et "hook" betyr ofte å kysse eller kline med noen, uten at det nødvendigvis betyr at dere liker hverandre. Et rolig hook kan derfor i denne sammenhengen bety at dere "hooker" uten å kysse, men via berøring. 

Å "holde på" er når noen liker hverandre, og at de flørter sammen. Når man holder på med noen er det gjerne i perioden før man blir sammen, altså når man bare er småforelsket men vet ikke om det skal bli mer seriøst. 

Håper dette var til hjelp!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse