Hopp til hovedinnholdet

Hvordan "hooke"?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei!J og A har kjent hverandre i ca1år,i starten var d så vidt en flørt mellom oss.I høst begynte vi i samme klasse og har blitt gode venner. Vi har siden okt/nov hatt en slags greie, men d va først i slutten av des d tok av. Jeg begynte å sende lettkledde bilder til han og fikk dickpic's som svar. A sa at jeg var deilig, at han ble kåt av meg og at han ville være i nærheten av mg. Som nevnt i stad går vi i samme klasse(på en relativt liten skole)og d hender seg at vi får øyekontakt, man ser tydelig i blikkene våres at d er "noe" der. Han sier at han er veldig glad i meg osv og vi står i gangen og klemmer av og til når ingen ser oss(på en romantisk måte)I går spurte han om jeg sku se på kampen på søndag, d ska j, han spurte om vi kunne møtes midt i en periode sånn at vi kunne være i fred(sånn at vi da kan hooke)J vil jo, syns han r kjekk osv, men jeg gruer meg på en måte.konkl:vil hooke, er litt spent, hvordan gå fram?Har hooka før, men har dere råd? Hvrdan føle seg komf?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!

Så flott at du har funnet en gutt du liker, og som ikke minst liker deg tilbake! Forelskelse er alltid fint å oppleve, og i bestefall ender det opp med et forhold. 

Med tanke på at du har "hooket" tidligere, så vet du hvert fall hva det går i. Jeg anbefaler deg å ta det litt som det kommer, og ikke tenke for mye over hvordan/hva som skal skje. Da er det lett at man blir litt anspent, og kysset kan føles "stivt". 

Det hjelper ofte å snakke sammen litt før dere går inn for kysset. Prøv derfor å snakk med ham jevnlig gjennom dagen og kampen, slik at dere ikke kun møtes for å kline. Møt hverandre på et rolig sted, småprat litt med hverandre og følg gjerne med på hans bevegelser og hvordan har går frem. Ikke stress med å få det unnagjort, men gjør det som virker naturlig. 

Håper dette var til hjelp.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kyss!

Kysser (colourbox.com)

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse