Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor svarer han med ikke på snapchat?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, for noen måneder siden fikk jeg en gutt som jeg liker veldig godt på Snapchat. Dette var jo en veldig god mulighet siden jeg er ganske sjenert. Så i den siste tiden har jeg prøvd å kontakte ham. Men han svarer meg aldri. Så jeg vet ikke helt hva disse tegnene betyr, er han sjenert eller er det noe annet?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!

Det kan kanskje virke som om han enten er litt sjenert, eller at han ikke er så interessert i å "utvide" vennskapet til noe mer. Med tanke på at han ikke svarer deg, kan det være et tegn på at han ikke ønsker så mye kontakt. 

Jeg anbefaler deg derfor å ikke snappe så mye mer med han enn normalt, slik at det ikke virker som om du ikke ønsker å gi deg. Man kan ikke tvinge en forelskelse på noen, men heller la det komme naturlig over tid. Prøv derfor heller å snakk med ham som en venn inntil videre. 

Om kontakten derimot skulle ta seg opp og han begynner å vise interesse for deg, anbefaler jeg deg å lese vedlagt artikkel. Ung.no har nemlig skrevet en artikkel om hvilke tegn du bør se etter, for å finne ut om noen liker deg. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Konfliktløsning
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om konfliktløsning