Hopp til hovedinnholdet

Hva gjør jeg når jenta ikke svarer?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Spørsmål Hei, jeg er forelska i en jente som går på skolen min og jeg har sagt at jeg liker hun men etter det har hun slutta å svare på meldingene mine hun bare ser dem jeg er redd for at jeg har gjort noe galt eller noe er redd for at hun kanskje ikke vil være venner eller noe men jeg har en venn som pleier å snakke med hun for meg og han skal snakke med hun igjen å si at det ikke er meningen at jeg maser på hun og sånt, håper på raskt svar for jeg trenger virkelig hjelp nå hilsen gutt 15 år fra Østfold PS når jeg skal sende inn spørsmålet så forsvinner emne jeg har valgt og når jeg skal trykke på forelskelses emne så ligger det ikke på lista så håper jeg kan få svar

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Kanskje jenta trenger litt tid til å ta inn denne beskjeden. At du er forelsket og har vært ærlig om følelsene er fint. Da lopper du å gå rundt og føle at det er noe du mangler å fortelle om. Mitt tips til deg er å gi jenta litt tid. Prøv å ikke-medlemmer, og om hun ikke svarer må du ikke fortsette å spørre. Hun tar kanskje etter hvert kontakt. Om dette ikke skjer, kan du skrive en ny melding om litt tid. Se om hun svarer og ta det derfra :)

Om du blir avvist har jeg lagt ved en link som kan hjelpe deg. Lykke til!

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan få noen til å like deg

Jente og gutt smiler til kamera (colourbox.com)

Råd for å få noen du liker til å like deg og kanskje til og med bli din kjæreste.

Av Emilie, ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer

Ulykkelig forelskelse

Jente sitter på bakken (www.colourbox.com)

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at personen du likte ikke følte det samme som deg. Eller at du har ønsket å bli venn med en spesiell person, men at denne personen ikke ønsket å bli venn tilbake. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

Les mer

9 flørtetips for Snapchat

Gutt trykker på mobilen

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking